maanantai 18. joulukuuta 2017

3 X 3 VIIMEHETKEN JOULULAHJAVINKKIÄ

Onko vielä joululahjat ostamatta? Ei hätää, tässä yhdeksän joululahjavinkkiä, joista toivottavasti saat helpotusta joululahjastressiin.  Lisäksi JOULU-ALE on alkanut putiikissa todella laajana. Lähes koko talven mallisto nyt vähintään -40%.

SISUSTUS


1. Keksirasia 9,95€

Kaikkihan tykkäävät kekseistä (tai keksivät jotain muuta käyttöä keksirasialle). Keksirasia lahjana yhdistää itsetehdyn ja kestävän lahjan. Voit leipoa ystävälle pipareita tai pikkuleipiä ja antaa niillä täytetyn keksirasian lahjaksi. Tässä keksirasiassa on kaiken lisäksi hauska positiivinen teksi, joka saa lahjansaajan hyvälle tuulelle. Putiikista löytyy myös joulukuosinen keksirasia.

PC092186 

2. Huonetuoksu (sisältää tikut) 16,95€
Jos kynttilä tuntuu tylsältä lahjavaihtoehdolta, voi sen tilalle ostaa vaikka huonetuoksun. Huonetuoksu levittää ihanaa tuoksua ja sitä kautta tunnelmaa huoneeseen. Tule putiikkiin tuoksuttelemaan eri tuoksuja (myös niitä tuoksukynttilöitä löytyy).


PC092216

3.Torkkupeite 22.95€
Torkkupeite on oiva joululahja, sillä juurikin joulunaikaan tekee mieli kääriytyä sohvannurkkaan lämpimän peitteen alle. Tämä pehmoinen peite on kaikenlisäksi kaunis, joko valkoisena tai harmaana. Peitteeseen kuuluu soma rusetti, joten paketoiminenkin on jo tehty puolestasi!

PC092189


ASUSTEET


4. Tupsupipo 19,95€

Kesällä unohtuu, miltä tuntuu kun korvat jäätyvät! Tämä ihanannäköinen vuorellinen (eli varmasti lämmin) pipo sopiikin hyvin joululahjaksi, sillä pipot sopivat kaikille ja venyvät eri kokoisiin päihin. Tupsu ja pienenpienet paljetit tekevät piposta hauskannäköisen ja tyylikkään. 

PC092203

5. Kimalle rannekoru 19-24€
Tätä lahjaa ostaessa sinun täytyy vain tietää lahjan saajan suosikkiväri. Kimalle rannekorut sopivat sekä arki, että juhla-asuksi ja ovat lähes kaikkien mieleen. Rannekoruja löytyy lukuisissa eri väreissä ja hieman eri malleisssa. On paksumpia, tupsullisia sekä enemmän tai vähemmän strassillisia.

PC092198 

6. Tupsukaulahuivi 19,95€
Tupsuja saa olla kaikkialla, myös kaulahuiveissa. Pehmeä kaulahuivi lämmittää talvella sekä ulkona että sisällä, valitse vain sopiva väri (esimerkiksi sama väri kuin tupsupipossa).

PC092219

VAATTEET


7. Muhkea neule 29,95-49,95€ (muhkeat neuleet nyt -40% joulualessa)

Jos haluat ostaa pehmeän paketin joululahjaksi, on muhkea neule hyvä valinta. Talvella neuleita todellakin tarvitaan ja nämä one size kokoiset muhkeat neuleet sopivat kaikenkokoisille ja -mallisille. Niitä löytyy eri hintaisia, mallisia ja värisiä. Tule testaamaan neuloksen pehmeyttä ja valitsemaan väri! Tähän neuleeseen voi käpertyä sohvannurkassa, mutta se päällä voi myös lähteä illanviettoon yhdistämällä alle kimalletopin ja laittamalla korot jalkaan.

PC092210 
8. Juhlaponcho hopea 39,95€
Jos tiedät, että lahjansaaja pitää kimalteesta, hopeasta ja juhlista, on juhlaponcho hyvä lahjavalinta. Tämä poncho sopii yksinkertaisen mekon päälle, luoden upean ja näyttävän asukokonaisuuden. Ponchotkin ovat yhden koon ja sopivat kaikenkokoisille ja -mallisille, joten siksi se on varma vaatelahjavalinta.


iPiccy-Designdvjv
Linkit: juhlaponcho 
 
9. One size collarihousut 39,95-49,95€
Joulun aikaan on mukava saada lahjaksi mukavia vaatteita. Jos yöpuvut on jo annettu lahjaksi edellisinä vuosina, voisi tänä jouluna ostaakin collarihousut. Collarihousut ovat ihanan pehmeät ja mukavat, mutta kuitenkin naisellisen kauniit kimaltavine yksityiskohtineen. Collareita on eri värejä ja malleja tarjolla, erilaisilla yksityiskohdilla. Näillä collareilla voi hengailla kotona tai lähteä asioille ja vaikka ystävälle kylään!


PC092226
Linkit: riccione joggerit // rooma joggerit 

Toivottavasti sait tästä joululahjavinkkejä, jos sinulla on vielä lahjat ostamatta. Nyt kipin kapin ostoksille ;-). Hyvää Joulua!

-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Seuraa meitä myös instagramissa ja pinterestissä: @detaljiboutique 
Facebook sivut: detaljiBOUTIQUE
Nettikauppa: www.detaljiboutique.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!