ABOUT US

Detalji boutique on Espoon Kalastajantie 3.ssa sijaitseva vaate- ja sisustusliike. Rakastamme rentoa, mutta kuitenkin näyttävää arkimuotia, joka omaa mielenkiintoisia detaljeja. Tuotevalikoimamme on kattava sekä usein vaihtuva, ja sisältää trendikkäiden vaatteiden lisäksi kenkiä, koruja, vöitä, laukkuja, huiveja sekä sisustusta. Suosimme vaatteissamme luonnonkuituja ja sisustustavaroissamme ekologisuutta, aina kuin mahdollista.

Avasimme keväällä 2017 verkkokaupan, jossa voit tehdä ostoksia vuorokauden ympäri. Tutustu siihen TÄÄLLÄ tai klikkaa blogin sivupalkin "Shoppaile verkkokaupassa" -kuvaa.

Detaljin blogia aloimme pitää syksyllä 2016, ja julkaisemme täällä artikkelin muotiin, sisustukseen tai elämään liittyvästä aiheesta kahden viikon välein, jokatoinen maanantai. Jos sinulla on ehdotuksia tai toiveita blogiimme liittyen, voit jättää kommentteja julkaisujen alalaitaan.

Blogin oikeasta laidasta pääsee kuvia klikkaamalla muihin kanaviimme: verkkokauppan, facebook-sivuillemme, sekä instagramiimme. Facebookissa jaamme tietoa mm. tulevista tapahtumistamme ja näytämme pienen osan ihanasta tuote-valikoimastamme.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!