maanantai 12. syyskuuta 2016

DETALJI TUTUKSI


Mikä Detalji oikein on? 
Me detaljilla rakastamme rentoa, välillä näyttävääkin arkimuotia, joka omaa kivoja detaljeja. Vaatteemme ja asusteemme ovat moderneja, mukavia ja moneen tilaisuuteen sopivia, joita voi käyttää aamuisin, päivisin ja iltaisin, sekä toisinaan myös juhlaan stailaten.Miksi tulla juuri Detaljiin ostoksille?
Suosimme luonnonkuituja ja vaatteen vaihtelevuus-ominaisuutta. Emme halua vaatteen olevan vain yhden illan juttu, vaan että se palvelee niinä laiskoina aamuina sohvalla, pitkinä hikisinä työpäivinä ja venyvinä rattoisina iltoina. Tavoitteemme on, että muotituotteistamme tulee suosikkejasi, joita kaipaat heti kun et käytä niitä. Ne nousevat garderobisi ykköstuotteiksi monikäyttöisyytensä ja vaihtelevuutensa ansiosta. 

Tuotevalikoimamme Detaljissa on kattava ja usein uudistuva. Kappalemäärät tiettyä vaatetta kohtaan ovat pieniä, joten ei tarvitse pelätä, että kadulla joka toisella olisi sama päällään. Saatat jopa olla ainoa Suomessa, joka kantaa juuri sitä ihanuutta. Meiltä löydät vaatteita, kenkiä, koruja, vöitä, laukkuja ja huiveja, joita olet aiemmin etsinyt ja etsinyt... Vihdoinkin saat jotain, mikä on erilaista, edullista, mukavaa -ja tietenkin tyylikästä.Mitä muuta Detaljista löytyy?
Me Detaljissa rakastamme myös sisustustuotteita, jotka ovat rouheita ja maanläheisiä, klassisia ja skandinaavisia sekä välillä jopa blingiäkin. Meiltä löydät pientä kivaa kotiisi, mökille tai lahjaksi. Aina ei tarvitse vaihtaa koko kodin kalustusta, vaan pienillä detaljeilla saat helposti uutta ilmettä ja tyyliä kotiisi.

Sisustusvalikoimamme on putiikkimme koon takia pieni. Suosimme tuotteissamme kuitenkin ekologisuutta ja kierrätettävyyttä, aina kun vain mahdollista. Meiltä löydät soijakynttilöitä, paju -ja bambutuotteita, polystonea... Kaikilla tuotteillamme on oma funktionsa; niitä voit oikeasti käyttää ja niistä riittää muuhunkin kuin vain silmän iloon.Mistä tuotteet tulevat?
Pääosin vaatteemme tehdään Euroopassa, ja suosimme ostoissamme Euroopan muodin metropoleja, erityisesti Milanoa ja Pariisia, joista suurin osa vaatemuodistamme tulee. Meillä on valikoimissamme myös muutama kansainvälinen muotibrandi:Nü Denmark Tanskasta on rokahtava tummanpuhuva vaatemuotimerkki.
Capri Collection Ruotsista on taas klassisempi rento vaatemuotimerkki.
Calou Sweden Ruotsista valmistaa käsintehdyt ergonomiset jalkineet kesään ja talveen.
Lea Hegler Saksasta lupaa unelma-stretch housut (postausta luvassa myöhemmin)
Oma tuotemerkimme :
detalji- 100% villaponchot, jotka teetätämme Latviassa (postausta tulossa myöhemmin!)
detalji-luonnonmateriaalikorut, jotka tehdään Espoossa käsityönä.

Sisustustuotteemme tulevat osin suomalaisilta maahantuojilta ja suurelta osin Sakandinavialaisilta brandeiltä mm:
Affari Sweden,
Miljögården Sweden.

Tule ja ihastu
Detaljissa pyrimme yhdistämään muodikkuuden, käytännöllisyyden ja laadun ainutlaatuisella tavalla suhteessa edulliseen hintaan. Tarjoamme hauskoja detaljeja ja kivoja tuotteita päivittäiseen käyttöön. Kanta-asiakkaillemme on tarjouksia, etuja ja piakkoin myös hauskoja tapahtumia muotinäytöksineen.

Putiikissa pidämme myös ns. Putiikkikutsuja, joihin asiakas voi tuoda oman pikkuryhmänsä privaatisti johdollamme shoppailemaan tarjoilun kera. Kutsujen koollekutsuja-asiakas saa illan myyntiin perustuvan mojovan lahjakortin.Last but not least!
Mikä tärkeintä, me oikeasti autamme sinua löytämään Sinun lempituotteesi, juuri Sinulle sopivat ja Sinua pukevat tuotteet. Konseptiimme kuuluu erittäin vahvasti auttava, osaava, pukeutumisneuvontaa ja stailausta antava henkilöstö 💕.

-Nina

Detalji
Kalastajantie 3
Espoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!