maanantai 26. syyskuuta 2016

SYKSYN 2016 TRENDIT DETALJI-TYYLIIN

Kesälle, helteille ja lomalle hyvästien heittäminen on usein inhottavaa, -kunnes pääsee tutustumaan syksyn ihaniin trendeihin. Sen lisäksi, että syksy on uuden alku, se on myös pukeutumisen ja muodin parasta aikaa; säät eivät ole liian hikiset, mutteivat myöskään jääkylmät, joten vaatteiden yhdistelymahdollisuuksia löytyy loputtomiin. 

Topit päällyspaitoina
Tänä syksynä ei edes tarvitse heittää toppeja ja mekkoja pois, sillä syksyn trendeihin kuuluu t-paidan, pitkähihasen tai jopa neuleen heittäminen toppien ja mekkojen alle! Pitää vain muistaa suosia allaolevassa paidassa kohtuullisen korkeaa kaulusta, jottei päälystopin kaulusraja ala kilpailemaan aluspaidan kanssa. Muutenkin kerrokset ovat nyt IN. Tänä syksynä Detaljissa me rakastamme kerroksia ja alta pilkottavia liehukkeita. 


Se trendikäs jokapaikan paita
Materiaaleja ja tyylejä saa sekoittaa reilulla kädellä; voit vaikka yhdistää rennon ja siistin iskemällä hupparin päälle bleiserin. Hupparista puheen ollen, se ei tänä syksynä olekaan ainoastaan rento kotivaate, vaan trendikäs jokapaikan paita. Huppari voi olla myös naisellinen ja tyylikäs, ja parhaalta bleiserin kanssa näyttää kiinninnäinen huppari. Vanhat asiakkaathan tietävät, että Detalji tarjoaa sekä rentoa, että siistiä pukeutumista! 


Glitterit ja blingit
Samalla kun suuntana on rento ja urheilullinen, materiaalit voivat olla naisellisia ja blingejäkin. Tänä syksynä näemme paljon glitteriä ja paljetteja, logoja ja stickersejä, esimerkiksi paidoissa, takeissa ja asusteissa, sekä kengissäkin. Materiaalina yksi ihana tulokas on sametti ja vanhana tuttuna pysyy denim. 


Kontrastit kunniaan
Väreinä tänä syksynä vallottavat herttaisina karkinvärisenä vaaleanpunainen ja pinkki, jotka saa kuitenkin sekoittaa tummanpuhuviin väreihin. Nyt rakastamme kontrastia röyhelöiden, superfeminiinisten ja hempeiden värien, sekä mustien, kovien, punk ja goottihenkisen vaatteiden välillä. Detaljissa yritämme helpottaa shoppailua laittamalla vaatteita värijärjestykseen, äläkä epäröi kysäistä, jos etsit tietyntyylistä vaatetta! 


Maskuliiniset uniformut
Kaiken tämän lisäksi tänä syksynä valloittaa uniformu, joka sisältää kuumimpana hittinä merimiesvaikutteista pukeutumista sinisine jakkuineen ja kipparihattuineen. Lisäksi armeijalook ja muutenkin maskuliininen pukeutuminen ihastuttaa. Juhlaan tai arkeen iskee mekon vaihtoehdoksi supertyylikkäät housupuvut tai jakut. 
-Hilla

Tule hypistelemään syksyn ihanuuksia, me parhaan mukaan autamme ja stailaamme sinut, jos haluat!

Detalji boutique
Kalastajantie 3
Espoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!