maanantai 13. helmikuuta 2017

VAATEKAAPIN KULMAKIVET -DETALJI STYLE

Tässä postauksessa esittelemme Detaljin vaatekaapin kulmakivet. Vaatekaapin kulmakivillä tarkoitetaan yleensä vaatteita, jotka jokaisella tulisi löytyä vaatekaapistaan, tai jotka ainakin helpottavat elämää ja pukeutumista huimasti. 
Listasimme tähän artikkeliin Detaljin kumakivet, eli vaatteet ja asusteet, joista sekä henkilökunta, että asiakkaamme ovat pitäneet todella paljon. Näin ne  on todettu hyviksi, helpoiksi, monipuolisiksi, sekä tietenkin tyylikkäiksi ja kauniiksi vaatteiksi - toisinsanoen vaatekaappimme kulmakiviksi!

DSC09653

1. Calou kengät

Hyvät kengät ovat sellaiset, jotka on helppo heittää jalkaan, eivät purista, mutta ovat tyylikkäät ja sopivat monenlaisen asun kanssa. Seisomme paljon, jolloin on tärkeää, että kengät ovat hyväksi jaloillemme. Caloun kengät ovat juuri tällaiset kengät ja siksi yhtenä kulmakivenämme. Calou on ruotsalainen merkki, joka valmistaa kenkänsä käsityönä. Pohja on suunniteltu niin, että näillä ergonomisilla kengillä jaksaa seistä pitkiä päiviä. Kengät ovat kuitenkin niin kauniit, että yhdistämällä hellemekkoon ne soveltuvat myös kauniisiin kesäiltoihin. Lisäksi talvimallistosta löytyy nilkkureita. 

DSC09657

2. Nahkahousut

Jokainen vaatekaappi tarvitsee hyvin istyvat luottohousut. "Unelmapöksyiksi" kutsutut housumme ovat olleet tänä vuonna suuressa suosiossa - ja syystäkin. Nämä venyvät tekonahalla varustetut housut sopivat lähes jokaiseen vartaloon ja imartelevat sitä. Housujen takaosan stretchkankaan ansiosta housu joustaa ja saa edessä olevan hengittävän tekonahkaosuuden näyttämään hyvältä. Materiaalina nahka on helppo yhdistää erilaisten materiaalien kanssa; se tuo särmää ja asennetta sekä mielenkiintoa asuun kuin asuun. Housut käyvät mukavuutensa ansiosta arkihousuiksi, mutta ne saa stailattua upeiksi myös juhlaan.

DSC09672

3. Silkkipaita

Vaatekaapissa täytyy olla myös paita, joka ei petä. Meillä kaikilla on aamuja, jolloin tulee kova kiire tai yksinkertaisesti vaatekriisi. Tällöin pelastaa silkkipaita, joka näyttää aina hyvältä. Ilmavan kevyt kangas tuntuu ihanalta päällä ja silkin alla on pehmeä trikoovuori. Paitaa löytyy eri malleissa, joko kiristysreunuksella varustettuna (kuvassa) tai suoralla helmalla, joten lähes jokaiselle vartalolle löytyy sopiva paita. Värivalikoima on myös kattava, joten jokaiselle löytyy varmasti mieleinen silkkipaita pelastamaan vaikeita aamuja. Paidan voi myös stailata juhlaa varten esimerkiksi hameen ja asusteiden kanssa!

DSC09666

4. Blingkoru

Asusteista puheenollen, yksityiskohdat merkitsevät, sillä kauniilla korulla saa viimeisteltyä asun. Se muuttaa kokonaisuuden heti ajatellun näköiseksi. (Asusteiden merkityksestä asukokonaisuudessa -aiheesta blogissa myöhemmin.) Asiakkaiden suosikkeja ovat olleet nämä käsikorut (kuvassa), joita löytyy putiikistamme useassa eri värissä ja mallissa. Korussa on sopivasti blingiä ja rouheutta, jotta sen saa hyvin stailattua sekä arkeen että juhlaan!

DSC09667

Tässä siis Detaljin vaatekaapin kulmakivet tällä hetkellä. Kommentoi, mikä on sinun vaatekaappisi kulmakivi, se joka pelastaa aina, tai joka jokaisella pitäisi mielestäsi olla kaapissaan. #detaljitkohdilleen

DSC09654

-Hilla
DETALJI boutique
Kalastajantie 3
Espoo
INSTAGRAM & PINTEREST: @detaljiboutique

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!