maanantai 27. helmikuuta 2017

ASIAKKAAN LEMPILÖYDÖKSET

Taina on yksi kanta-asiakkaistamme ja hän esittelee nyt lempilöydöksensä putiikistamme. ”Kerrankin on kauppa, josta löytyy uniikkeja ja naisellisia vaatteita naiselliseen vartaloon, tämän ikäiselle naiselle”, Taina kertoo. ”Vaatteet ovat rentoja pitää päällä, sillä en ole ”jakku ihminen”. Niissä on kuitenkin kauniita yksityiskohtia ja leikkauksia, jotka tekevät vaatteesta spesiaalin.”
P2110153
Taina on lähdössä matkalle Aasiaan ystävänsä luokse ja sinne hän kokee kuvissa esiintyvän asukokonaisuuden, eli lempilöydöksensä, juuri täydellisiksi. Fysioterapeutin työssään Taina käyttää toisenlaisia vaatteita, joten vapaa-ajalla hänestä on kiva pukeutua näihin vaatteisiin. Tainan jalassa olevat blingilenkkarit sopivat hyvin kaupunkikävelyyn, mutta käyvät myös tapahtumiin, joita reissulla on tiedossa. 

P2110167
”Mahdun näihin mahtaviin housuihinkin, jotka ovat one size. Housuja pitää vain kokeilla päälle, niin yllättyy”, Taina iloitsee. 

P2110163
Silkkipaita puolestaan mukautuu ilmastoon; se ei ole hiostava, koska paita on luonnonkuitua. Alla on viskoositrikoo, jolloin silkki ei myöskään tunnu liian kylmältä päällä. 
P2110170
Taina iloitsee siitä, että nämä vaatteet käyvät tilaisuuteen kuin tilaisuuten ja että ne on helppo ottaa myös matkalle mukaan, sillä kaikki sopivat keskenään yhteen. Paitaa voi käyttää monenlaisen alaosan kanssa, ja tähtipöksyt puolestaan sopivat monenlaisen yläosan kanssa. Vain muutamalla vaatteella voi lähteä reissuun, kun etukäteen katsoo, että ne sopivat keskenään yhdisteltäviksi.

P2110183
Koruista Taina sanoo, että ne ovat näyttäviä ja helppoja, mutta edullisia. Yleisestikin putiikissa olevat tuotteet ovat laadukkaita, mutta kohtuuhintaisia. ”Ystävällinen ja osaava henkilökunta auttaa”, Taina muistuttaa.

P2110155
Onko sinulla lempilöydöstä putiikistamme? Jos olet kiinostunut esiintymään seuraavassa ”asiakkaan lempilöydös” -postauksessamme, jätä kommenttia tai ota muuten yhteyttä.


-Hilla
DETALJI boutique
Kalastajantie 3
Espoo
INSTAGRAM & PINTEREST: @detaljiboutique

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!