maanantai 25. syyskuuta 2017

ILOA NAURUA JA NAISENERGIAA

Kaipaatko synkkeneviin syysiltoihin piristystä? Kyllästyttääkö jo perinteiset vanhat tutut illanvietot? Oletko kuullut Detalji boutique:n putiikkikutsuista, eli "Leidien illasta"? ;-)

Mikä on "Leidien ilta"?

Putiikkikutsut ovat aukioloaikojen ulkopuolella järjestettävä yksityinen shoppailuhetki kaveriporukkasi kesken. Putiikkikutsuissa saa henkilökohtaista stailausta ja avustusta. Silloin pääsee shoppailemaan vain ja ainoastaan niiden henkilöiden kanssa joita on kutsunut paikalle. Putiikki tarjoaa lasillisen kuohuvaa ja pientä naposteltavaa illan vieraille. Myös omia tarjottavia voi tuoda mukanaan, meiltä löytyy astioita.

IMG_0461
Miksi sellaiset kannattaa järjestää?


Tilaisuudessa on erikoistarjouksia, jotka ovat voimassa vain sen illan ryhmälle. Koollekutsuja saa lisäksi mojovan lahjakortin illan päätteeksi. Nämä illat ovat olleet täynnä naisenergiaa, naurua ja yhdessäoloa. Jos teillä on ystävien kanssa tulossa esimerkiksi tapahtumia, jonne kaipaatte asukokonaisuuksia, voisi putiikkikutsut olla hyvä idea. Putiikkikutsut sopivat myös mainiosti vaikka pidemmän illanvieton "etkoiksi", porukkanne pikkujoulun avajaisiksi, tai arkivaatekaapin uusimiseen.

IMG_0457
Ketä kannattaa kutsua?


Putiikkikutsuihin kannattaa kutsua parhaat shoppailuystäväsi, joilta saat rehellisiä mielipiteitä ja joilla on silmää. Ystäväsi ovat parhaita arvioimaan sopivatko sovittamasi vaatteet sinulle ja vaatekaappiisi, kun et itse tiedä tai osaa päättää. Vaatteiden lisäksi tarjolla on toki myös kaikkea mitä putiikista löytyy, eli piensisustusta, kenkiä, huiveja, laukkuja ja koruja. 

IMG_0460
Miten ne voi varata?

Putiikkikutsut tosiaan järjestetään putiikin aukioloaikojen ulkopuolella etukäteen sovittuna aikana. Ne voi varata soittamalla 040-5137383 tai laittamalla sähköpostia nina@detaljiboutique.com.


IMG_0459

Kuvituksena on muutama kuva putiikissa järjestetyistä kutsuista.

-Hilla ja Nina
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Seuraa meitä myös instagramissa ja pinterestissä: @detaljiboutique

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!