maanantai 11. syyskuuta 2017

HOW TO STYLE: SPORTTIHOUSUT

Tässä julkaisussa stailaamme nämä aivan ihanannäköiset, mutta supermukavat sivuraitahousut kolmella eri tavalla. Sporttipukeutuminen ei ole menossa minnekkään, päinvastoin sitä voi hyödyntää kuntosalin lisäksi rennossa pukeutumisessa, juhlapukeutumisessa ja kaikessa tältä väliltä!

1. Rento
Nämä pöksyt voi kaikkein helpoiten stailata esimerkiksi isohkon t-paidan tai tunikan kanssa. Asu on varmasti mukava päällä, eikä purista mistään, mutta housut tuovat siihen kuitenkin tyylikkyyttä. Pukemalla armyvihreiden pöksyjen kanssa samanvärisen paidan, ei voi mennä pieleen. Raikkautta asukokonaisuuteen saa valkoisilla tennareilla, jotka tuovat kivasti esille housujen sivuraitaa. 


DSC06007 
Linkit: housut // paitatunika // tennarit

2. Smart casual
Seuraava asukokonaisuus on sopiva vaikka työasuksi, joka käy myös työpäivän jälkeiseen illanviettoon ystävien kanssa. Sporttisten housujen kaveriksi sopii juhlavammatkin paidat, jolloin housut alkavat näyttämään enemmän moderneilta puvunhousuilta. Syksyisen viinipunaisen kaveriksi sopii raikas valkoinen paita, vaikka valkoinen helposti mielletäänkin kevät/kesäväriksi. Syksyisyyttä voi lisätä asuun upeilla nilkkureilla.

Jos työpaikalla on liian kova ilmastointi, tai aamulla tuntuu kylmältä, voi asun päälle heittää neuleen, joka pehmentää kokonaisuutta ja tekee siitä vähän rennomman. *Vinkki: Nosta neuletta sen verran hihoista ja helmasta ylös, että alta pilkottaa valkoista paitaa.

iPiccy-Designlast 
Linkit: housut 

3. Business/ party
Sporttisista housuista saa tehtyä modernin ”uranaisen” puvun yhdistämällä ne samanlaiseen jakkuun. Asukokonaisuudesta syntyy siisti ja jopa juhlava stailaamalla sen kanssa piikkikorkot ja pysyttelemällä yhdessä värissä. Tämä asu sopii hyvin siistiksi työasuksi tai rohkeimmille juhla-puvuksikin. *Vinkki: Jos normaalisti pidät jakkua auki, kokeile sitä myös kiinni, se voi tuoda asuun juhlavuutta ja särmää!

DSC06019
Linkit: housut // jakku 

Toivottavasti sait inspiraatiota sporttisten housujen stailaamiseen. Fashion stretchpantsit ovat yhtä kokoa, mutta venyvät kaikenmallisiin vartaloihin ja värivaihtoehtoja on useita. Tule testaamaan omiasi ennenkuin ne loppuvat tai tilaa netistä kotisovitukseen ;-) #detaljitkohdilleen

-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Instagram & Pinterest @detaljiboutique


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!