maanantai 23. lokakuuta 2017

HOW TO STYLE: Isot pehmeät neuleet

Säiden pudotessa nollan tuntumaan huomaa, ettei neuleita tosiaan voi olla liikaa. Tämän vuoden syyspukeutumisessa isoimmat ja muhkeimmat neuleet näyttävät erityisen hyviltä, joten tässä postauksessa käsittelemme niitä ja annamme vinkkejä niiden stailaamiseen.


1. ”French girl in the office”
Kun toimistolla viillenee, eikä siistien housujen kanssa houkuttelisi enää käyttää ohuita paitoja, tai bleiserit tuntuvat liian virallisilta ja jäykiltä, voi päälle heittää lämpimän neuleen. Tiukemman alaosan kanssa sopii hyvin tällainen ”oversized”, eli ”yli-iso” neule. *Vinkki: Kokeile yhdistää mustavalkoraitaisten housujen kanssa värillinen neule. Tämä arvaamattomampi yhdistelmä tekee asusta pirteämmän ja hauskemman. Jalkaan mustat nilkkurit ja jos siltä tuntuu, voi päähän heittää vaikka hauskan hatun!

PA051377
Linkit: villapaita // raitahousut 
2.  Luottokesäasu syksyyn

Mikäs sen parempi välikausipukeutuminen, kuin neulejakun heittäminen uskollisen farkut+paita kombon päälle. Kukkakuosisesta paidastakin saa taiottua syyskukkakuosin neuleen avulla. Harmaan jakun väri sopii hyvin esimerkiksi vähän revittyihin farkkuihin, joissa sävy vaihtelee. Neuleella saa näin kesäisemmänkin lempiasun muutettua syksyiseksi ja lämpimäksi.

PA051406
Linkit: villajakku // farkut  
3. Neuleesta tunika 

Tarpeeksi isokokoisesta neuleesta saa sopivasti myös tunikan. Tummanharmaan ison neuleen voi yhdistää vaikka hauskojen kukkalegginsien kanssa. Jos neuleessa on liian isolta tuntuva kaula-aukko, voi huivi olla lämmittämässä niskaa. Tämä asukokonaisuus on varma supermukava päällä, mutta juurikin stailaamalla siihen huivin ja vaikka nilkkurit, saa kokonaisuudesta siistimmän, eikä se näytä vain kotiasulta. 

PA051390
Linkit: legginsit  
4.  Vyöllä muotoa neuleeseen

Joskus muhkea neule tai neulejakku tuntuu liian isolta ja siltä, että sen sisälle hukkuu. Tällöin voi neuleen päälle solmia vyön vyötärölle ja neuleesta tulee kuin neulemekko. Alle sopii hyvin vaikka yksivärinen tunika+pöksyt yhdistelmä. *Vinkki: Jos asukokonaisuus on muuten neutraalin värinen, voi kokonaisuutta piristää hauskoilla värikkäillä kengillä.

PA051407
Linkit: villajakku // housut // lenkkarit

Lisää stailausvinkkejä? Lue edellinen HOW TO STYLE -postauksemme TÄÄLTÄ!

-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Seuraa meitä myös instagramissa ja pinterestissä: @detaljiboutique

Nettikauppa: www.detaljiboutique.com  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!