maanantai 6. marraskuuta 2017

HOW TO STYLE: GLITTERIÄ ARKEEN JA JUHLAAN


Glitteriä, kimalletta, paljetteja… Juhlakauden lähestyessä glittervaatteet täyttävät kaupat, mutta meillä Detaljissa kimallevaatteita on tarjolla ympäri vuoden. Siksi onkin tärkeää osata stailata niitä myös arkeen. Tähän artikkeliin olemme koonneet viisi erilaista asukokonaisuutta, joissa on kaikissa jotain yhteistä, nimittäin enemmän tai vähemmän kimallusta!
DSC07148

1. SUOMINEITO
Tämä asukokonaisuus on teille, jotka ette (ainakaan vielä) ole suuria glitterin faneja, nimittäin kimallusta löytyy vain asusteista. Hopeat glitterkorkkarit ja upea pallonmuotoinen kimaltava juhlalaukku viimeistelevät tylsemmänkin asun juhlaan sopivaksi. Suomi -teemaisiin juhliin sopisi mainiosti tummansininen velourmekko hauskoilla hihoilla. Kaulaan voi lisätä vielä näyttävän korun ja tyylikäs, sopivasti kimaltava asukokonaisuus on valmis!
iPiccy-Design1
Linkit: mekko // iltalaukku // korkkarit 


2. VAALEANPUNAINEN ROKKARI
Glitterasuissakin voi olla asennetta! Mikäs sen parempaa kuin yhdistellä eri tyylisiä vaatteita keskenään ja luoda yllättävä ja näyttävä juhla-asukokonaisuus. Tämän hempeän vaaleanpunaisen kimalletopin voi yhdistää nahkalegginseihin ja juhlajakkuun. Tumma kaulakoru lisää asennetta ja koroilla kokonaisuudesta tulee juhlavampi. Vaaleanpunainen laukku tekee asukokonaisuudesta viimeistellyn, jolloin se soveltuu hyvin juhlapuvuksi tai illanviettoon.
3. PUNAISTA PUNAISEN PÄÄLLE
Kirkkaanpunainen paljettihame voi tuntua aivan liian räikeältä ja vaikealta  vaatekappaleelta, jota tulee käytettyä vain kerran tietyssä tilaisuudessa. Todellisuudessa sen voi stailata monella tapaa, esimerkiksi punaisen neuleen kanssa. (Kesällä rennon teepaidan kanssa) Rohkeimmat pukeutuvat punaiseen päästä varpaisiin, mutta jo punainen hame&neulekombo on trendikäs ja näyttävä. Neule tekee kokonaisuudesta myös rennomman, jolloin tätä asua voi pitä myös arkena tai rennommissa juhlissa. Mustat nilkkurit ja musta laukku ovat varma valinta viimeistelemään kokonaisuuden. Vinkki* Jos punainen ei tunnu omalta väriltä, voivat juhlahame ja neule olla minkä värisiä (mutta keskenään samanvärisiä ;-)) tahansa!


iPiccy-Design3
Linkit: neulepusero // nilkkurit

4. LÄHES KOKOMUSTA
Nämä kaksi viimeistä asukokonaisuutta ovat todellisia rentoja asuja. Kuvassa ei näy kovin hyvin, mutta tummassa, joustavassa ja mukavassa tunikassa kimaltelee siniset glitterit. Kirkkaassa valossa nämä kimalteet tulevat enemmän esille, mutta arkiasua luodessa tunikan päälle voi heittää muhkean neuleen. Muuten kokomustaan kokonaisuuteen sopii hyvin sininen kimaltava väripilkku. Hyppää mukavimpiin legginseihisi ja lempikenkiisi niin varma go to asukokonaisuus on valmis!


DSC07193
Linkit: tunikamekko // neulejakku  

5. NAISELLISEN SPORTTINEN
Kun haluat söpön, mutta sporttisen asukokonaisuuden, on glitterhuppari vastauksesi. Glitterihuppariin voi yhdistää vaikka sivuraitalegginsit. Parasta näissä legginseissä on tosiaan sivuraitayksityiskohta, jossa siinäkin on vähän kimalletta. Hupparin alle sopii hyvin valkoinen pidempi paita, joka vähän piristää asua. Laukku kainaloon ja rennot kengät jalkaan, niin rento, mutta naisellinen kokonaisuus on valmis. Sopivasti kimalletta, muttei liikaa!
iPiccy-Design4
Linkit: mokkalaukku  

Toivottavasti sait inspiraatiota!

-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Seuraa meitä myös instagramissa ja pinterestissä: @detaljiboutique 
Facebook sivut: detaljiBOUTIQUE
Nettikauppa: www.detaljiboutique.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!