maanantai 26. helmikuuta 2018

MITÄ PAKATA TALVILOMALLE - TRENDIKÄS AFTER SKI PUKEUTUMINEN

Pakkaset paukkuvat ja on se aika vuodesta, kun suunnataan talvilomalle. Tässä postauksessa annamme muutaman vinkin siitä, mitä kannattaa pakata mukaan, ja miten pukeutua after ski -tilanteisiin. Olkoon kohteena ihana koti-Suomen Lappi tai eteläisemmät vuoristot laskettelun, hiihtämisen, ulkoilun tai vain rentoutumisen merkeissä.

DSC08614

Lämmintä ja trendikästä

Kun viimeisen laskun jälkeen suuntana on rinnekuppila, olisi mukava näyttää tyylikkäältä, mutta pysyä lämpimänä. 

Muhkeat ja lämpimät neuleet eivät ikinä lähde pois after ski muodista. Neuleen alle on kiva laittaa nätti pitsitoppi, jos innostuu menemään tanssilattialle tai muuten vaan tunnelma ja lämpötila alkavat kohota. Vaikkei neuletta riisuisikaan, paidan alta pilkistävä röyhelöreuna tuo tyylikkyyttä ja mielenkiintoa asukokonaisuuteen. Jalkaan sopivat rennot farkut, joilla on mukava olla!


  • Vinkki: Pakkaa mukaan muutama erivärinen neule ja erivärinen alustoppi jolloin näitä keskenään yhdistelemällä saat monta erilaista asukokonaisuutta aikaan. 
DSC08626 (1)
Linkit: baggy stretchfarkut // pitsitoppi hihaton  // V-kaula-aukkoinen villis 
iPiccy-Designas2 DSC08619 (1)
Jokapaikanfliissi

Talvilomalle lähtiessä ei välttämättä tiedä, tarvitseeko siistimpiä vaatteita mukaan. Yksi siisti paita on helppo pakata, eikä vie paljon tilaa, mutta sääolosuhteet huomioiden ohuessa nätissä paidassa voi tulla kylmä. 


Pakkaa siis mukaan sellainen jakku, jonka voi yhdistää siistimpään pukeutumiseen, mutta toimii myös villatakkina mökissä hengailijalle. Tällöin et pakkaa turhaan siistiä jakkua, jos valitsetkin sohvannurkan ja kirjan ravintolaillallisen sijaan. 

DSC08653 DSC08656 (1)
Torkkupeitto-kaulahuivi

Jos mietit, minkä kaulahuivin pakkaisit talvilomalle, valitse se, jossa on suurin pinta-ala. Mökki ei sinne saavuttaessa ole välttämättä vielä lämmin, jolloin iso huivi pelastaa, kun sen laittaa hartioille lämmikkeeksi. 


Tällaisen ison kaulahuivin voi myös kietaista kaulalle trendikkääksi muhkeaksi after ski lookiksi, tai sitä voi käyttää torkkupeittona sohvannurkassa. 

DSC08698 DSC08720 (1)

Collarit yksityiskohdilla


Mökkilomalla mukavuus on kaiken a ja o, joten muista pakata pehmeät ja mukavat collarit mukaan. Mukava voi onneksi tarkoittaa myös kaunista, ja ihanat yksityiskohdat tekevätkin pehmeistä kollareista myös ihanan näköiset. 
DSC08709 (1)
Linkit: palermo joggerit // raita trikoopaita // relax trikoopaita

Kommentoi alle, mikä on sinun ”must have” talvilomalla. :)


Hyvää talvilomaa!
DSC08618

-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Seuraa meitä myös instagramissa ja pinterestissä: @detaljiboutique 
Facebook sivut: detaljiBOUTIQUE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!