maanantai 12. helmikuuta 2018

MITÄ TEHDÄ YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ + NELJÄ LAHJAVINKKIÄ

Ystävänpäivä on toisaalta tavallinen päivä muiden joukossa, mutta välillä on mukava viettääkin sitä. Tässä julkaisussa jaamme muutaman idean, mitä Ystävänpäivänä voisi tehdä, sillä esimerkiksi kulttuurin osalta sillon on paljon tekemistä tarjolla.


Joidenkin Ystävänpäivään kuuluu myös lahjojen antaminen, joten jos haluat piristää ystävää tai rakastasi, jaamme myös muutaman ystävänpäivälahjavinkin. Nämä lahjat ovat sellaisia, jotka sopivat monelle, ja ovat käyttökelposia arjessa. Parasta lahjoissa on se, että niitä käytettäessä muistaa lahjanantajan :). 

DSC08455
1. Metallinen sydänkaulakoru (nyt 15€, nom. 19€)
Sydän symboloi välittämistä ja rakkautta, mitä onkin kiva jakaa juuri Ystävänpäivänä. Tämä tyylikäs sydänkaulakoru on helppo lahja, sillä se piristää asun kuin asun ja sopii lähes kaikille. 

iPiccy-Design2
2. Käsikoru makeanvedenhelmillä (24€ -20%)
Käsikorun ystävälle ei tietenkään kannata antaa kaulakorua - edes Ystävänpäivänä. Näitä makeanvedenhelmillä koristeltuja käsikoruja löytyy useassa eri värissä, joten lahjaa ostaessa täytyy vain valita saajalle mieluisa väri.

iPiccy-Design3
3. Balleriina kaulahuivi (19,95€ -15%)
Kaikki eivät pidä koruista, tai eivät yksinkertaisesti käytä niitä. Siksi näin kevääseen mentäessä ihana lahja olisi myös pastellinsävyinen balleriina kaulahuivi. Huivi sopii hyvin lahjaksi, sillä sitä ostaessa ei tarvitse pähkäillä koon tai mallin kanssa. 

iPiccy-Design4
4. Kimaltava avaimenperä (16,95€-24€)
Onko ystävälläsi aina vaikeuksia löytää avaimet laukunpohjalta? Pitääkö hän glitteristä? Auta ystävää hädässä ja anna tälle ihana kimaltava persoonallinen avaimenperä! Tämä avaimenperä soveltuu myös laukkukoruksi, jos varsinaiselle avaimenperälle ei ole tarvetta.


MITÄ TEHDÄ YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ
Jos vielä pohdit, mitä tehdä Ystävänpäivänä, nappaa tästä mieluisat ideat aikatauluusi ja päivääsi sopien. Jos asukriisi iskee, ota inspiraatiota näistä asukokonaisuuksista ja muokkaa niitä itsellesi sopiviksi.


iPiccy-Design5
Aloita päivä aamuisella taidenäyttelyllä Ateneumissa. Ateneumissa on tällä hetkellä menossa Veljekset Von Wrightin näyttely ja Ankallisgalleria, joka voi olla mielenkiintoinen myös perheen pienimmille! Taidetta ihaillessa nälkä kasvaa sopivasti, jonka jälkeen on mukava kokoontua, joko treffikumppanin tai ystävien seuraan brunssille. Brunssilla saa mukavasti vaihdettua kuulumisia ja rupateltua rauhassa.

iPiccy-Design6
Kun päivä kääntyy iltapäiväksi, ohjelmassa on Jukka Kuoppamäen konsertti ja/tai Juurihoito kansallisteatterissa. Kulttuuri virkistää mieltä ja sitä on tarjolla ystävänpäivänä reilusti. Katso lisää ohjelmaa täältä. (<— klikkaa)

iPiccy-Design7
Illalla voi mennä joko ulos syömään lempiravintolaan (muista varata pöytä), tai rennommin järjestää ystävädinnerin kotona. Yhdessä kokkailu on hauskaa puuhaa, ja herkullinen ruoka palkitsee! Pitkän päivän jälkeen loppuillasta on ihana käpertyä sohvannurkkaan, joko seuraamaan talviolympialaisia tai uppoutua hyvän kirjan maailmaan. 

iPiccy-Design9
Toivottavasti keksit jotain mukavaa tekemistä!


Putiikissa on Ystävänpäivähulinaa tarjouksineen ti-ke 13.-14.2. Katso lisää Facebookin tapahtumasivulta klikkaamalla TÄSTÄ. Tervetuloa!

-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Seuraa meitä myös instagramissa ja pinterestissä: @detaljiboutique 
Facebook sivut: detaljiBOUTIQUE
Nettikauppa: www.detaljiboutique.com

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/19326137/?claim=zga5x8a6t5u">Follow my blog with Bloglovin</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!