tiistai 22. toukokuuta 2018

5 HELLEASUA (AIKUISELLE NAISELLE)

Helteet ovat toden teolla päässeet yllättämään koko Suomen. Euroopan karttaa katsoessa, Suomi on välillä ollut jopa punaisempana, kuin ”ne yleensä lämpimät” Etelä-Euroopan maat. 

Suomalainen nainen, joka on tottunut siihen, että kesämekolle löytyy käyttöä vain yhdellä heinäkuisella helleviikolla, alkaa kaivella vaatekaappiaan ja miettä, miten sitä oikein pukeutuisi näihin säihin.

Ei huolta, sillä tässä julkaisussa annamme muutamia vinkkejä ja asukokonaisuuksia hellepukeutumiseen. Kun Suomen hellelukemat (valitettavasti) taas kääntyvät laskuun, voit hyödyntää näitä vinkkejä myös lomamatkoilla lämpimiin maihin! 

Hellepukeutumisen ei tarvitse tarkoittaa minishortseja ja pikku toppeja, vaan myös pidemmät mekot ja hameet soveltuvat hellevaatteiksi, kunhan ne ovat liehuvia ja hengittäviä. 


Erittäin tärkeää on kiinnittää huomiota vaatteen materiaaliin. Hikoillessa keinokuituihin tarttuu helpommin hienhaju, kun taas luonnonkuidut, kuten silkki ja pellava hengittävät, eikä niitä käyttäessä tarvitse pelätä alkavansa tuoksahtaa.

P5190043
Linkit: Hjärta silkkisekoitemekko // Kännykkälaukku   


1. Ready to go -kesämekko
Jokaisesta kesävaatekaapista tulisi löytyä ainakin yksi helppo kesämekko, jonka voi vain heittää päälle sellaisenaan ja asu onkin lähes valmis. Ihanat yksityiskohdat itse mekossa helpottavat stailaamista, nimittäin sitä ei silloin tarvita. Voit halutessasi lisätä korun kaulaan, jos siltä tuntuu!

P5190053 P5190010

2. Värit esiin helteellä
Kesällä on helppo käyttää värejä, jopa kirkkaita sellaisia! Piristä mustavalkoista hametta kirkkaanvihreällä silkkitopilla, jossa on ihanat yksityiskohdat olkapäissä. Vekkihame ylettyy polven alapuolelle, muttei purista, vaan pitää sinut yllättävän viileänä lämpimänäkin kesäpäivänä.


P5190007
Linkit: Raita vekkihame 
P5190033
Linkit: Roosa Farfalla sandaalit 


3. Maksimekko 
Jos olet maksimekkojen ystävä, valitse silkki. Samoin kuin silkkipaitamme, silkkimekot tuntuvat superpehmeiltä ja kevyiltä päällä. Ei uskoisi, että päällä on koko vartalon verran kangasta. Jos haluat olkapäille peitettä, yhdistä silkkimekko kesäiseen pellavahuiviin. Sandaalit tekevät kokonaisuudesta rennon.

P5190037 P5190035

4. Kerrospukeutumista kesällä

Jos nautit erityisesti stailaamisesta (kuten minä, heh), etkä ole niinkään yhden vaatekappaleen nainen, vaan haluat kesälläkin yhdistellä erilaisia asukokonaisuuksia, on tämä pellavajakku juuri sinulle. Jakku on kevyt, kesäinen ja hengittävä, mutta siitä saat tarvittaessa sen kolmannen osan helleasuusi. Yhdistä esimerkiksi kesäisten shortsien ja paljettitopin kanssa.

P5190016
Linkit: Avellina pellavajakku // Maria paljettitoppi  
P51900185. Black all year round
Aina joukossamme on niitä, jotka pukeutuvat mustaan vuoden ympäri. Kesähelteellä mustien vaatteiden kanssa muista erityisesti materiaalin valinta. Kuten aiemmin mainitsinkin, kannattaa kesävaatteissa (ja miksei muissakin) suosia luonnonkuituja. Kesämekoista hengittävimpiä ovat juuriki pellavamekot ja silkkimekot.


Kuvittelenko vain, vai onko pellavamekoissa sama kuin pellavalakanoissa nukkuessa: ei tule kuuma, eikä tule kylmä, täydellistä!


P5190023
Linkit: Aalto pellavamekko  
P5190026

Julkaisemme blogissa postauksen joka toinen viikko. Seuraa blogia esim bloglovinin kautta klikkaamalla TÄSTÄ tai ylimmästä kuvasta blogin oikeassa reunassa.


-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Seuraa meitä myös instagramissa ja pinterestissä: @detaljiboutique 
Facebook sivut: detaljiBOUTIQUE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!