maanantai 7. toukokuuta 2018

SISUSTUS RAIKASTUU KALKKIMAALEILLA

b1

Lähestyvä kesä juhlineen, sekä ihanasti lisääntynyt auringonvalo saavat vanhat huonekalut ja sisustusesineet helposti näyttämään tunkkaisilta ja kuluneilta. Näin kävi myös meillä, ja siksi olikin hyvä aika testailla Detalji putiikissa myynnissä olevia uusia PintyPlus- spraykalkkimaaleja. 

Sarjan maalit on valmistettu EU:n alueella, noudattavat EU-normeja ja ovat vesiliukoisia, ympäristöystävällisiä ja korkealaatuisia. Ensimmäiseksi käsittelyyn pääsivät kuluneet jakkarat, joiden maalin väriksi valitsimme raikkaan valkoisen.

b2
Työjärjestys:

1. Aloitimme työn putsaamalla tuolit pölystä ja liasta. Vanhoja maaleja tai lakkoja ei tarvitse hinkata pois, ja näin säästyy se ikävin työvaihe. Näiden sprayvahojen, -lakkojen ja -maalien käyttäminen on superhelppoa, koska ne voi sprayata suoraan puhdistetulle vanhalle pinnalle.

2. Ensimmäisenä suihkutimme pintaan kerroksen sarjan primeriä eli tartuntapohjamaalia, joka luo tasaisen pohjan johon varsinainen maali tarttuu hyvin lisäten myös sen pitoa. Kuivatusaika tässä oli noin 1 h.

3. Seuraavaksi oli aika tarttua spraymaaliin, jota suihkuttelimme tasaisina ohuina kerroksina (kuivumisaika noin 15 min/kerros) kunnes pinta oli tasaisen kauniin värinen. Jakkaroihin tarvittiin 2-3 ohutta kerrosta, betoniseen kynttilänjalkaan riitti yksi kerros!

4. Lopuksi suihkautimme vielä jakkaroiden pintaan ohuen kerroksen sarjan mattalakkaa, joka antaa suojaavan pinnan ja jota varsinkin huonekalujen pintaan suositellaan. Vaihtoehtoisesti putiikilta löytyy pinnan käsittelyyn myös sarjan sprayvaha.

b3

Ja uskomattoman muutoksen saimme aikaan, kaikki näyttävät ihanan raikkailta ja pinta on upean matta. Jakkaroiden jälkeen oli "pakko" maalata vielä kynttilänjalkaa, naulakkoa, peltinen vati jne....

b4 b5 b6 2018-05-05-PHOTO-00000151

Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan maaleja. Työ on helppoa, nopeaa ja kustannustehokasta. DETALJI Boutiquesta löydät kalkki maalisprayt kuudessa eri sävyssä, sekä lisäksi pohjamaalin, mattalakan ja vahan. Ja kaikki nämä helposti suihkutettavana sprayna. #detaljitkohdilleen

Tuunausterkuin,
Siru ja aputyttö- Nina

DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Seuraa meitä myös instagramissa ja pinterestissä: @detaljiboutique 
Facebook sivut: detaljiBOUTIQUE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!