maanantai 16. tammikuuta 2017

LEMPITRENDIMME SS17

Vuosi on äskettäin vaihtunut ja mikäs sen parempaa tammikuussa, kuin kevään ja kesän tyyleihin ja trendeihin tutustuminen. Valitsimme kauden trendeistä suosikkejamme, jotka sopivat vallan mainiosti Detalji-tyyliimme ja joista tulet löytämään helposti myös arkeen sovellettavia vaihtoehtoja putiikistamme.


Röyhelöitä ja vinoja leikkauksia

Tämän kevään ihastuttaviin trendeihin kuuluvat muunmuassa röyhelöt, erityisesti mekkoja ja paitoja koristavat kaikenlaiset liehukkeet houkuttelevat. Vaatteissa saa muutenkin olla nyt paljon informaatiota, esimerkiksi epätasaiset hameenhelmat ja vinot leikkaukset tuovat mielenkiintoa ja detaljeja normaalisti tylsiin työvaatteisiin. 


Kerrospukeutuminen jatkuu tänäkin vuonna. Suomen talvessahan se tarkoittaa ulkoilupäivänä paitaa paidan päälle ja housua housujen alle. Kerrospukeutua voi myös erittäin tyylikkäästi ja nyt se tarkoittaa ohuiden sifonkiliehukkeiden lisäämistä asuun. Muut hennot materiaalit, kuten pitsi ja tylli näyttävät nyt myös erittäin hyvälle. Takaisin 80-luvulle

Mielenkiintoa pukeutumiseen tuo lisäksi jo tuttu glitter, sekä metallinhohto vaatteissa. Palaammekin 80-luvulle isojen oversised takkien ja topattujen olkapäiden merkeissä. Jos toppaukset eivät innosta, on myös tyylikästä pitää olkapäitä paljaana. Tämän kevään uutuutena pelkästään toisen olkapään näyttäminen on huipputrendikästä. 


Olkapäihin tämä ei kuitenkaan jää, nimittäin seuraavaksi hihoihin. Mitä isommat hihat, sen parempi. Hihat voivat olla joko muhkeita, tai leveitä ja yli-pitkiä. Mielenkiintoa pitkiin hihoihin tuovat leikkaukset hihoissa, jolloin käsiäkin on helpompi käyttää. 

Vöitä ja pikkulaukkuja

Asusteista tällä hetkellä kuuma sana on vyö. Nahkavyö asetellaan tänä keväänä vyötärölle tuomaan naisellisia muotoja esille. Rohkeimmat laittavat jopa useamman vyön tehdäkseen kunnon vaikutuksen. Tyylikkäimät laukut ovat pikkulaukut ja oikeastaan minilaukut. Vahva pinkki piristää

Kun väreistä puhutaan, viimevuoden vaaleanpunainen saa kaverikseen pinkin. Vahvoista ja kirkkaista väreistä myös keltainen tekee tuloaan, ja se onkin näkynyt monien kuuluisuuksien päällä punaisella matolla. Neutraaleimmista väreistä puolestaan kiehtoo khaki. Kun pukeudut väreihin, tee se toki kunnolla. Voit vaikka pukeutua samaan väriin päästä varpaisiin! #detaljitkohdilleenHUOM! Järjestämme Arjen Luxusta messut osa 2: Kevään uutuudet -tapahtuman sunnuntaina 29.1.2017 klo 12-16, isolla varastohallillamme osoitteessa Luoteisrinne 4C, Espoo. Ohjelmassa mm. Detaljin muotinäytös, kevään uutuuksia & outlet-osasto. Lisäksi tarjolla My Miracle pikahemmottelu-kauneushoitola, Fysioterapeutti Kurki pikahierontoja, Hypoxi-esittely rasvanpolttoliikuntaa alipaineessa... ja mahtava tunnelma.
Tervetuloa!

-Hilla
Detalji boutique
Kalastajantie 3,
Espoo
INSTAGRAM & PINTEREST: detaljiboutique

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!