maanantai 24. lokakuuta 2016

HOW TO STYLE: KASHMIRMEKKO

Onko sinullakin joskus vaikeuksia miettiä, miten yhdistellä vaatteita? Tietty ihanuus, jonka kaveriksi ei kuitenkaan keksi oikein mitään, tai aina se sama yhdistelmä…
Haluaisitko sinäkin vaatekaappisi olevan täynnä vaatteita, joita on helppo yhdistellä moneen käyttöön, jopa arkeen ja juhlaan?

Olen joskus kuullut hyvän vinkin ostostentekoon, mitä yritän itse hyödyntää ostoksia tehdessäni: Mieti ostohetkellä kolme erilaista asua, minkä kanssa voisit käyttää kyseistä vaatetta ja jos keksit, osta tuote!

Halusimme helpoittaa tehtävää aloittamalla blogissa How To Style -postaussarjan, mikä tarkoittaa sitä, että silloin tällöin julkaisemme postauksia, joissa annamme inspiraatiota tietyntyylisen vaatteen asustamiseen ja näytämme esimerkkikokonaisuukia.

Aloittakaamme siis syksyn kylmänkoleisiin päiviin ja iltoihin sopivalla Kashmirmekolla. Kashmirmekko sisältää pääosin kashimiria ja villaa, se onkin ihanan pehmeä ja lämpöinen. Mikä parasta, kyseisen neulememekon (ja toki muitakin samantyylisiä neulemekkoja) voi stailata monella eri tavalla, jolloin sen saa taiottua kotiasusta, rennomman ja siistimmän päiväasun kautta, juhlaan sopivaksi asuksi!


1. Kotiasuna sohvannurkassa

Työpäivän jälkeen Kashmirmekkoon voi kääriytyä ja istahtaa sohvannurkkaan selailemaan lempilehteä tai uppoutua uuden kirjan lumoavaan maailmaan. Jos varpaita paleltaa, kaveriksi saattaa tarvita villasukat, ja näin ”asu” onkin jo valmis. Kashmirmekon omistajan ei tarvitse erikseen ostaa löhöasua, tai saa löhöillä tyylikkäästi, jos yllättäen vieraita sattuisi tulemaan ovesta.

2. Ihastuttava arkiasu 
Kun on tarvetta lähteä käymään asioilla, toimii kashmirmekko myös tässä. Kirjastokäynnille, kauppareissulle, junamatkalle, tai miksei tietynlaiseksi työasuksikin kashmirmekon saa stailattua yhtä vaivattomasti. Saa heittää mukavat legginsit tai muut pöksyt päälle, lenkkarit jalkaan, reppu selkään ja on valmiina lähtöön!

3. Hurmaava työasu
Kun kaipailee siistimpää työasua tai vaatetusta ystävien kanssa illanviettoon kaupungilla, ei kashmirmekko petä tällöinkään. Mekon kaveriksi voi iskeä korkeat ylipolvensaappaat, tuoda syksyistä tunnelmaa asuun huivilla, ottaa laukun kainaloon ja viimeistellä kokonaisuuden muutamalla korulla.

4. Juhlan kuningatar
Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, kashmirmekko todella soveltuu myös juhlaan stailattavaksi. Yllätä ystävät tulemalla juhliin moderni neulemekko päällä sen pikkumustan sijaan. Kaveriksi tarvitsee vain esimerkiksi vyön vyötärölle tuomaan mekkoon lisää muotoa, kauniit avokkaat, kimaltavat korut koristamaan kokonaisuutta ja kenties pienen suloisen juhlalaukun. 

Mikä oli lempiasuyhdistelmäsi? Entä miten sinä stailaisit kashmirmekon?

-Hilla
Detalji boutique
Kalastajantie 3,
Espoo

#detaljitkohdilleen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!