maanantai 7. marraskuuta 2016

VINKKEJÄ PIKKUJOULUPUKEUTUMISEEN

Halloweenille on heitetty heipat ja ollaan siirrytty marraskuun puolelle, mikä tietenkin tarkoittaa pikkujoulukauden alkamista. Pikkujouluihin ei aina tarvitse pukeutua mustaan pikkumekkoon, vaan voi kehitetellä jotain hauskempaa! Halusimme koota teille inspiraatiota pikkujoulupukeutumiseen, suunnittelemalla kuusi erilaista asukokonaisuutta, huomioiden sekä mekkonaiset, että housuissa viihtyjät ja aina rennommasta juhlavampaan!

1. Miksi pukea päälle punaista, kun voi yhtä hyvin laittaa vaaleanpunaista? Pomminvarma asukokonaisuus syntyy yhdistämällä vaaleanpunaisen bombermallisen silkkijakun mustaan asukokonaisuuteen. Jottei asusta tule liian synkkä ja yksitoikkoinen, kannataa leikitellä materiaaleilla. Asuun mielenkiintoa tuo supertrendikäs ja pehmeä samettitoppi yhdistettynä tekonahkapöksyihin siihen silkkiseen bomberiin. Väribalanssin, blingiä ja pituutta saa iskemällä jalkaan kimaltavat piilopohjatennarit.


2. Kuka viihtyy classyssä asussa, mutta haluaa mukavuutta ja pientä twistiä? Perinteisten puvunhousujen sijaan voi juhliin laittaa näyttvät, mutta mukaavaakin mukavammat liituraitapöksyt, joilla jaksaa juhlia koko illan, ja saa huoletta maistella jouluruokaa, kun nappikaan ei purista. Jos haluaa näyttää tyylikkäältä tylsän sijaan, voi bleiserin alle iskeä hopeisen paljettipaidan, unohtamatta siihen sopivaa kaunista hopeista pikkulaukkua! Korkokengät vaan jalkaan, niin tyrmäävä business-look on valmis.


 3. Kuka kielsi shortsit? Pikkujoulukausi voi tuntua kylmältä vuodenajalta, muttei shortsien käyttöä ole kuitenkaan kielletty. Varsinkin sukkahousujen ja avokkaiden kanssa shortsiasun saa näyttämään superjuhlavalta ja rennon tyylikkäältä. Shortsien kaveriksi stailasimme sävyihin sopivan topin ja kultaa kimaltavan imartelevan bleiserin. 


4. Oletko mukavuudenhaluinen vilukissa? Rennompiin pikkujouluihin voi pukeutua siihen pehmoiseen lempineuletunikaan! Punaisella pääsee helposti joulutunnelmaan ja yhdistämällä tunikan ylipolvensaappaisiin, tyylikkäisiin mokkaisiin sellaisiin, ei voi mennä pieleen. Riippuen tunikan pituudesta, jalkaan voi iskeä housua, legginsiä, sukkahousua tai mekkomaisempien neuleihanuuksien kanssa jopa jättää housut pois! Korut ovat ihmeellisiä siitä, miten paljon niillä saa aikaan ilmettä sekä määriteltyä juhlavuutta. Kimalteleva vyö tuo mielenkiintoa asuun ja vangitsee upean vyötärösi!


 5. Detaljin silkkimekot eivät petä koskaan. Ne ovat kuumien kesäpäivien suosikkeja, mutta toimivat yhtä hyvin pikkujoulupukeutumisessa. Silkkimekko laskeutuu upeasti päälle ja viininpunainen väri viestii vähän jo tulevasta joulusta. Jottei vilu iske, voi päälle laittaa Audrey Hepburn -jakuksi nimeämämme neuleen, jota koristavat helmiyksityiskohdat edessä. Tässäkin juhlavuutta voi säädellä koruilla, kengillä ja laukulla, mutta silkkinen mekko on jo juhlava ihanassa yksinkertaisuudessaan.


6. Milloin on blingin aika? Todellisen blingin ystävälle meiltä löytyy upeita paljettimekkoja, joiden joukosta löydät varmasti suosikkisi pikkujouluihin. Rakastamme materiaaleilla leikkimistä, kuten tässä asussa karvaliivi tuo upean kontrastin kimaltelevaan mekkoon. Korut kaveeraavat mekon värin kanssa ja nilkkurit tuovat asuun vähän rentoutta... 


Toivottavasti pikkujoulun asukriisi helpottui hieman. Jos inspiroiduit, nähdään putiikissa pikkujoulustailauksen merkeissä! :) #detaljitkohdilleen

-Hilla
Detalji boutique
Kalastajantie 3
Espoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!