maanantai 21. marraskuuta 2016

HOW TO STYLE: PONCHO

Superihanan messupäivän jälkeen blogissa jatkamme HOW TO STYLE -postaussarjan parissa.

Pikkujoulu- ja juhlakausi sattuu vuodenaikaan, jolloin ulkona on kylmä, mutta juhliessa voi kuitenkin tulla kuuma. Tekisi mieli pukea ihania pikkumekkoja, mutta matkalla palelee, eikä toppatakki aina sovikaan. Vastaus pulmaan on: PONCHO! Ihana, lämmin, pehmeä ja tyylikäs poncho sopii hyvin juhlamekkojen päälle ja hupullisella yksilöllä voi suojata kampausta tuiskussa. Mustan takkimaisen ponchon voi yhdistää esimerkiksi mustahopeisen mekon kanssa ja koristaa kokonaisuutta hopeisella pikkulaukulla, sekä sievällä tupsuisella käsikorulla, joka sointuu hupun karvareunukseen.


Jos ihastuu niin paljon ponchoihin, että haluaa pukeutua siihen pikkujouluissa, voi valita esimerkiksi punaisen TÄHTIponchon. Tällä hetkellä rakastamme tähtiä, joten niitä löytyy myös tietenkin ponchoista. Rentoihin pikkujouluihin poncho sopii esimerkiksi tekonahkapöksyjen ja nilkkureiden kanssa, ja näyttävän yksinkertainen asu on valmis.

tähtiponcho 29.90€

Ponchoa voi toki käyttää ihan arjessakin, se onkin helppo vetäistä kiireessä päälle, muttei kukaan huomaa, että asu on vain heitetty päälle. Poncho toimii statement piecenä yhdistämällä sen yksinkertaisesti farkkuihin ja saappaisiin. Tähtiponchoa löytyy putiikista monessa eri värissä, joten jokaiselle löytyy varmasti mieleinen sävy!

tähtiponcho 29.90€

Haluaisitko pitää kauniita mekkoja, mutta töissä palelee? Poncho sopii erittäin hyvin myös vähän siistimpään työpukeutumiseen mekkojen päälle iskettäväksi. Työpäivä sujuu varmasti mukavammin pehmeän ponchon alla. Meillä on ilo ilmoittaa, että Detaljilla on aivan ikioma ponchomalli! Detaljin oma poncho on kaikille sopiva, siro ja yksinkertaisen kaunis. Se tietenkin lämmittää, sillä poncho on valmistettu 100% villasta. Siinä on kaunis sivuleikkaus ja värejä löytyy neljä kappaletta: kaksi eri ruskeaa, beessi ja sininen!

Detalji-poncho 69,90€ (100% villaa)

Parasta on se, että Detaljin ponchoa voi pitää monella eri tavalla. Jos viima käy inhottavasti kaulaan ja niskaan, saa ponchosta hyvin tehtyä pehmoisen huivin/hupun. Riippuen takin koosta ja mallista, ponchon voi huppuna laittaa joko takin alle tai päälle.

Detalji-poncho 69,90€ (100%)

HUOM! Poncho on myös hyvä joululahjaidea esimerkiksi äidille tai ystävälle! :) #detaljitkohdilleen

-Hilla
Detalji boutique
Kalastajantie 3, 
Espoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!