maanantai 5. joulukuuta 2016

JOULULAHJAVINKKEJÄ

Olemme päässeet jo joulukuun puolelle, jolloin on korkea aika alkaa miettiä, mitä antaa lahjaksi perheelle ja läheisille ystäville. Joskus tehtävä voi olla yllättävänkin hankala, kun haluaisi antaa jotain hyödyllistä, kaunista ja persoonallista. Sitähän löytyy Detaljista! Tässä kuusi lemppari joululahjavinkkiäämme, toivottavasti auttaa! (Todellisuudessa ideoita olisi paljon lisää)

1. Unelmieni vuosi -kalenteri

Kalenteri on kätevä joululahja, sillä Joulun jälkeen alkaa uusi vuosi ja uudet kujeet. Vaikka olisi jo työkalenteri, tämä onkin kalenteri henkilölle itselleen, ei työlle. Eikä muuten ole mikä tahansa kalenteri! Unelmieni vuosi -kalenteri on täysin suomalainen: sitä koristavat kauniit suomalaiset kuvat, suunnittelu on suomalaista ja kalenteri on painettu Suomessa. Lisäksi kalenterissa on joka päivän kohdalla kolme kiitos -kohtaa, mikä auttaa kiireistä ihmistä pysähtymään miettimään kaikkea kiitettävää ja onnen aiheita omassa elämässään :). Joka kuukauden kohdalla puolestaan on "to do" -listoja, minkä avulla osaa nauttia elämän pienistä iloista ja huolehtia siitä, että hemmottelee itseään silloin tällöin. Lisäksi kalenterin takaa löytyy aarrekartta kohti omia unelmia, sekä ohjeet aarrekartan tekemiseen. Vuosi 2017 ei tämän kalenterin avulla voi olla kuin onnistunut!
kalenteri 39€


2. Nepparikoru

Detaljista löytyy suuri valikoima erilaisia koruja, muunmuassa ihanat nepparikorut. Tämä onkin huippu lahjaidea, kun haluaa antaa persoonallisen, mutta monipuolisen lahjan. Neppivalikoimasta saa valita koruun ensimmäisen nepin, jonka jälkeen lahjan saanut voi itse ostaa lisää vaihtoneppejä. Idea on se, että nepit ovat irroitettavia, jolloin neppiä voi vaihtaa asuun tai tyyliin sopivaksi. Tällöin yhdellä korulla on monta eri ilmettä ja käyttömahdollisuutta. Koruja löytyy erilaisina käsikoruina, kaulakoruina sekä korvakoruina, sormuksina ja rintaneppeinä, tietysti eri väreissä. Neppejäkin löytyy eri värisiä ja erilaisilla koristeilla!
nepparikorut 15€-39€ // nepit 3,90€ tai 6,90€


3. Soijakynttilä

Suosi soijakynttilöitä! Kynttilä on valoa, tunnelmaa ja tuoksua tuova lämmin lahja. Soijakynttilä tuoksuukin ihanalle ja luonnonmukaiselle. Se palaa ekologisesti, sillä ei sisällä öljyä, toisin kuin steariinikynttilät, ja palamisaika on jopa 40 tuntia! Kaunis lasipurkki on pestävä ja uudelleenkäytettävissä, sillä soija lähtee purkista helpommin kuin steariini. Tuoksuvalikoimasta löytyy useita ihanuuksia, esimerkiksi Baby kiss ja Fresh fallen snow!
soijakynttilä 12,90€ / 18,90€


4. Pehmeä huivi, myös miehille

Oman kokemukseni mukaan miehille on aina vaikeampi keksiä lahjoja. Vaikka Detaljissa myymme pääosin naistenvaatteita ja -asusteita, löytyy meiltä myös miehille muutamia tuotteita. Talven kymyydessä helposti paleltaa kurkkua, jolloin huivi on tarpeen. Suurta plussaa on, kun huivi on hyvännäköinen ja superpehmeä! Valitse sopiva väri ja yllätä pehmoisella lahjalla.
huivi 29.90€


5. Lämpöinen ja tyylikäs poncho

Jatkaaksemme pehmoisilla lahjoilla, talven kylmässä kaipailee myös ponchoa. Se on helppo lahja, sillä malliltaan se on sopiva lähes kaikille. Värivalikoima on laaja, mistä voi valita vaikka ystävälle tai äidille parhaimman värin ja mallejakin löytyy muutamia. Käy kurkkaamassa poncho-postaus klikkaamalla TÄSTÄ, sieltä saat vinkkejä, minkä kaiken kanssa ponchoa voi oikein yhdistääkin!
poncho 39,90€


6. Lahjakortti

Viimeisin, muttei todellakaan vähäisin lahjavinkki on lahjakortti. Lahjakortissa parasta on se, että lahjan antaja saa päättää summan, ja lahjan saaja päättää tietenkin ostokset. Tällöin ei voi mennä pieleen. Jos tunnet henkilön, joka voisi rakastaa Detalji-shoppailua, on lahjakortti oiva idea. Samalla lahjaan voi yhdistää sen, että ostoksille mennään yhdessä viettämään laatuaikaa. Meillä lahjakortit ovat voimassa yhden vuoden ostopäivästä. Toivottavasti nähdään putiikissa!

PSST. Kukaan ei ole kieltänyt lahjojen ostamista itselleen! #detaljitkohdilleen

Lisää joululahjavinkkejä putiikista ja JOULULAHJAKARNEVAALEILTA. Järjestämme joululahjakarnevaalit ensi viikonloppuna 10-11.12. varastohallillamme osoitteessa Luoteisrinne 4, Espoo. Luvassa paljon hyviä joululahjaideoita. Lisätietoja facebook-sivultamme TÄÄLTÄ! 

-Hilla
Detalji boutique
Kalastajantie 3
Espoo

Instagram & Pinterest: @detaljiboutique 
Blogi: www.detaljitkohdilleen.blogspot.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!