maanantai 13. maaliskuuta 2017

MITÄ ASUSTE TUO ASUUN?

Aina ei uskoisi, miten paljon vaikutusta asusteilla on kokonaisuuteen. Jos vaatekaappiin katsoessa tuntuu, että samat vanhat vaatteet kyllästyttävät, saattaa katse olla väärässä paikassa. Silloin voikin miettiä, mitä asusteet toisivat kokonaisuuteen. Asusteilla voi ihan arkisistakin vaatteista taikoa kauniin ja suunnitellun näköisen asun itselleen. Tässä todisteeksi kolme ennen stailausta ja stailauksen jälkeen -kuvaa.

Ensimmäisessä asussa on ihana luotto neuletunika ja helpot mustat hegler -housut. Kaksi yksiväristä vaatetta pelkästään luovat vähän tylsän kokonaisuuden ja asu selvästikin kaipaa ”sitä jotain”. Kun kaulaan iskee ison näyttävän korun ja ranteeseen toisen, alkaa kokonaisuus muodostua. Sievät caloun korkokengät tuovat ryhtiä asuun, ja nyt on valmista!
Blendas1
Toinen esimerkki on varsinainen arkiasu, joka koostuu legginseistä, paidasta ja neuletakista. Kun ei tekisi mieli vaihtaa mukavia kotivaatteita, mutta haluaa näyttää tyylikkäältä astuessaan ulos talosta, on ratkaisu taas asusteissa. Vyöllä saa muotoa löysiin vaatteisiin ja laukku näyttää kuin uudelta kun lisää siihen hauskan karvapallon koristeeksi. Kauniit kengät ovat helppo kaunistaja ja väriin sopiva huivi luo yhtenäisen kokonaisuuden.
Blendas2
Kolmannen asun mekko muistuttaa vähän yöpaitaa. Tässäkin tapauksessa asusteilla on suuri voima. Kun laittaa jalkaan hopea-avokkaat ja ottaa kainaloon siron hopealaukun, mekko on kuin uusi. Lisää juhlavuutta ja näyttävyyttä saa viimeistelemällä kokonaisuuden kauniilla koruilla.

Blendas3
Asusteet todella merkitsevät, sillä asusteet luovat tylsempiinkin vaatteisiin yksityiskohtia, eli detaljeja, jotka tekevät asusta kuin asusta mielenkiintoisen! #detaljitkohdilleen


-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3,
Espoo
INSTAGRAM & PINTEREST: @detaljiboutique

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!