maanantai 27. maaliskuuta 2017

MIKÄ ON CALOU?


Meille on putiikkiin saapumassa piakkoin iso satsi Caloun iki-ihania kevätkenkiä. Jos et tunne vielä merkkiä, niin tässä postauksessa on infoa kenkien valmistamisesta, materiaaleista sekä siitä, miksi niihin jää melkein koukkuun, eikä enää juuri muun merkkisiä kenkiä halua käyttää! Jos tunnet jo merkin, voit katsella ihania vanhoja ja uusia malleja, jotta voit valita valmiiksi omasi - tai unelmoida!
Blendcalou6

Calou Stockholm on ruotsalainen kansainvälinen arvostettu jalkinemerkki. Ergonomiset ja erittäin mukavat jalkineet tehdään käsityönä Ruotsissa, Italiassa ja Portugalissa. Ne ovat uniikeja sekä yksinkertaisen ajattoman kauniita malleiltaan, jotka henkivät puukenkien nostalgiaa. Calou Stockholm arvostaa enemmän laadukkuutta ja kädentaitoja kuin laajaa volyymia. 
Blendcalou1


Jalkineet ovat uskomattoman huippumukavat ja jalkasi rakastavat niitä jopa työskennellessään pitkiä päiviä seisaaltaan. Ne soveltuvat sekä työ-että juhlakäyttöön, ulos ja sisälle, rannalta cityyn, keliin kuin keliin.

Blendcalou2
Käyttömukavuus taataan pehmeällä, joustavalla ja ainutlaatuisella polyurethaani pohjalla. Kengät ovat iskuja pehmentäviä, kävellessä taipuisia, unohtamatta niiden keveyttä. Korkeakorkoistenkaan kenkien korkeus ei tunnu, koska kengissä on myös päkiän alla pehmeää korotettua pohjaa.

Blendcalou3
Jalkineet ovat kauttaaltaan nahkaa. Sisäkengässä on pehmentävä "tyynymäinen" nahkapohja. Pintamateriaalit on tehty mitä parhaimman laatuisesta mokasta, nahasta tai nupukista. Nahka pehmenee kivasti käytössä ja ikääntyy kauniisti.

Blendcalou4
Calou'lla on mallistossaan sandaaleja, korkkareita, bootseja, nilkkureita, kumppareita ja tietenkin "puukenkiä". Ajattomien mallien ja uskomattoman kestävän laadun ja mukavuuden ansiosta, voit käyttää kenkiäsi monia vuosia. Tervetuloa löytämään omasi! #detaljitkohdilleen 
Blendcalou5
-Nina & Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
Espoo
INSTAGRAM&PINTEREST: @detaljiboutique

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!