maanantai 19. kesäkuuta 2017

5 JUHANNUSSISUSTUSIDEAA

Juhannusviikko on jo täällä! Monet varmaan viettävät juhannusta mökillä, siksi halusimmekin jakaa muutaman sisustusjutun, joilla voisi piristää juhannuksenviettoa. Toki nämä soveltuvat myös kodin sisustukseen, eikä pelkästään juhannuksen ajaksi!

1. Merihenkeä voi tuoda mökille hauskalla airo-naulakolla. Naulakkoon voi ripustaa joko pyyhkeet tai Suomen kesäsään tuntien villapaidat ja sadetakit. Simpukkakoristeltu naulakko sopii maanläheisten värien ansiosta hyvin mökille ja tuo hauskan yksityiskohdan eteiseen tai saunan ulkopuolelle.

P6160738

2. Lähes jokaisen suomalaisen juhannukseen ja kesään kuuluu saunominen. Tähtikoriin voi nätisti laittaa esille pyyhkeitä. Kahvojen ansiosta kori on helppo kantaa esim. päämökistä saunatupaan. Tähtikoriin sopii hyvin sekä isoja, että pieniä pyyhkeitä. Vinkki* Jos vietät juhannusta ystävän mökillä, ihana tuliainen olisi pyyhesetti ja pesusaippuoita.

P6160707

3. Olen huomannut, että meidän mökiltämme ainakin puuttuu peili! Löytyy vain ajan käytössä ruostunut pieni peili, josta ei edes näe mitään. Pyöreä metallikehyksellä ja köysillä kehystetty ripustettava peili sopii mökkihenkeen kuin nenä päähän. 

IMG_8113

4. Lasilyhdyt ovat monikäyttöinen sisustuselementti. Niiden sisälle voi laittaa tuikun tai kynttilän tunnelmaa luomaan, mutta jos valoa ei valoisina kesäöinä tarvita, voi lasikuppiin laittaa myös esimerkiksi kukan tai kasvin. Vinkki* Jos viet lasikuppeja ystävälle tuliaiseksi, laita niihin valmiiksi mix & match, eli johonkin tuikku ja toiseen kukka jne. 

P6160719

5. Mikäs sen parempi piristys juhannuskattaukseen kuin rottinkiset servetinpidikkeet. Servetinpidikkeet tekevät kattauksesta ajatellun näköisen ja puinen materiaali sopii täydellisesti juhannukseen ja mökkihenkeen. Kattauksesta saa hauskannäköisen kun asettaa servettejä eri tavoilla pidikkeisiin. 
P6160724

Mikä on sinun lempi juhannusisustuelementtisi? Hyvää Juhannusta! #detaljitkohdilleen


-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Instagram & Pinterest: @detaljiboutique

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!