maanantai 3. heinäkuuta 2017

KORUJEN MAAILMA

Olemme huomanneet, että koruilla on valtava merkitys asukokonaisuuteen (kurkkaa postaus korujen ja asusteiden merkityksestä painamalla TÄSTÄ), ja niillä saa viimeisteltyä lähes minkä vain asun. On kuitenkin tärkeä tiedostaa mitä koruja ostaa ja mistä materiaaleista ne on tehty. 

IMG_8005 (1)
Kaupat ovat pullollaan koruja, jotka on valmistettu kaukana Suomesta mahdollisiman edullisista raaka-aineista, jotka voivat sisältää ihmiselle vaarallisia ja allergisoivia metalleja. Onneksi nikkelin ja kadiumin käyttöä säädellään EU-direktiiveissä. Detaljin kaikki valmiit korut ja korujen tekemiseen käytettävät materiaalit tulevat eu:n sisältä, eikä kaukoidän hikipajoista. 
IMG_8006 (1)
Nikkeliallergiaa lukuunottamatta metallien aiheuttamat allergiat ovat kuitenkin harvinaisia. Iho-oireet johtuvat useammin siitä, ettei koruja ole pidetty tarpeeksi puhtaina. Jokapäiväisessä käytösssä oleva koru kerää valtavasti bakteereja ja kemiallisia aineita joutuu korun pinnalle esim. hiustenhoitotuotteista tai meikeistä. Korujen puhdistuksen voisi ajatella olevan samanlaista hygieniasta huolehtimista, kuin vaatteiden ja tiskien pesu. 
image1 8 (1)

KORUT DETALJISSA
Osa Detalji Boutique:ssa myynnissä olevista koruista ovat uniikkeja CNB:n koruja. Näitä koruja saattaa olla ainoastaan yksi kappale laatuaan. CollectionNinaBling:in korut suunnitellaan ja tehdään käsityönä pääosin Espoon Laaksolahdessa. Nämä kohtuuhintaiset ja uniikit korut valmistetaan viljellyistä makeanveden helmistä, seashell helmistä, kristallista, korukivistä, nikkelittömästä korumetallista, (joista osa on hopeoituja), lasista ja nahasta. Tuotteet ovat ajattoman klassisia ja modernin trendikkäitä, kaiken ikäisille sekä juhlaan että arkeen. Meiltä löytyy esimerkiksi rannekoruja, kaulakoruja, sormuksia, korvakoruja, ja henkilökorttikoruja.
image1 6 (1) image1 2 (1) 
Tässä muutama hoitovinkki, miten pidät korusi mahdollisiman kauniina ja käyttökelpoisina pitkään:


  • Käytä korujasi, ne pitävät siitä, että ovat esillä päälläsi
  • Kun ne huilaavat, säilö mieluiten pimeään ja kuivaan lepäämään
  • Vältä kontaktia hiuslakan, hajusteiden (ja veden) kanssa
  • Voit puhdistaa ketjut ja metallit tarvittaessa normaalilla hopean puhdistusaineella tai -liinalla
image1 7 (1)

-Nina & Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Instagram & Pinterest: @detaljiboutique

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!