maanantai 17. heinäkuuta 2017

DETALJIN AAKKOSET


A= Arjen Luxus. Arjen Luxus on Detalji boutique.n järjestämät messut ja ne on tähän mennessä järjestetty kaksi kertaa. Arjen Luxus -tapahtumassa on ollut muotinäytöstä, uutuuksia, outlet -myyntiä ja paljon muuta hauskaa. Arjen Luxuxs vol 3 on näillä näkymin tulossa alkusyksystä.

DSC08736 (1)
B= Boutique eli putiikki. Putiikkiin täytyy erityisesti tulla, eikä sinne ajaudu vahingossa, kuten kauppakeskuksen liikkeisiin. Putiikin hyviä puolia on se, että siellä on pienellä alueella monipuolisesti tavaraa, joita ei löydä jokatoiselta vastaantulijalta. Aivan ulko-ovemme edessä on kuitenkin usean auton parkkialue.


C= Calou. Calou on ruotsalainen kenkämerkki, jolta meillä on vuoden ympäri myynnissä huippuhyviä ergonomisia ja kauniita nilkkureita sekä kenkiä, jotka sopivat myös työkäyttöön. Artikkeli liittyen Caloun kenkiin löytyy TÄÄLTÄ.

Blendcalou6 (1)
D= Detalji eli putiikin nimi, ei lisättävää. 

E= Espoo, kaupunki, jossa Detalji sijaitsee. ;-)

F= Frendit. Detaljissa meistä on ihanaa, kun tulet ystäväsi kanssa putiikkiin; kaksin on aina kivempaa, myös shoppaillessa.


G= Glitter & Bling. Kimalletta saa olla ja sitä vähän tarvitseekin elämään, mutta sopivissa määrin ;-).

P5200145
H= Hegler. Hegler on saksalainen merkki, jolta meillä löytyy helppoja ja hyvännäkösiä stretch-housuja. Ne ovat modernin naisen puvunhousut, jotka ovat venyvää ja mukavaa kangasta, mutta istuvat hyvin lähes kaikille!


I= Itsetehdyt korut. Viimeisimmässä postauksessa avasimme juuri Detaljin korujen maailmaa (lue se TÄÄLTÄ). Tosiaan osa Detaljissa myydyistä koruista on omistajan itsetekemiä, eli Espoolaista käsityötä.

image1 3 (1)
J= Juttelu. Konseptiimme kuuluu, että haluamme rikkoa Suomalaisille tyypillistä hiljaista shoppailutapaa ja sen sijaan jutella asiakkaidemme kanssa, juttelu piristää! Saa siis vapaasti jutustella. Kunnioitamme myös kuitenkin sitä, jos asiakas ei halua porista turhia.

K= Kontakti. Asiakkaiden takiahan olemme Detaljissa, joten haluamme luoda kontaktia asikkaiden kanssa, juurikin keskustellen ja tätä kautta olla mahdollisiman paljon avuksi. 

L= Luonnonkuidut. Suosimme vaatteisamme luonnonkuituja, näin luonto ja iho kiittävät! Tästäkin aiheesta olemme kirjoittaneet blogissa aikaisemmin, sinne pääsee painamalla TÄSTÄ.


M= Muoti. Olemme tietysti kiinnostuneita muodin tuulahduksista ja se näkyy vaatteissamme, mutta omalla twistillämme. 

DSC08236 (1)
N= Nü Denmark & Nümph. Nü on tanskalainen brändi, jolta meille tulee vaatteita. Ne ovat tummanpuhuvia rockhenkisiä ja tyyliltään hieman pohjoismaisempia, kuin Keski-euroopasta tulevat silkkikuteet. Nümph on toinen tanskalainen merkki, jolta tulee syysmallistoomme paljon selkeitä, tyylikkäitä ja laadukkaita, mutta kuitenkin kohtuuhintaisia käyttövaatteita. Nämä luovat sopivaa monipuolisuutta valikoimaamme.

O= One size fits all. Suurin osa vaatteistamme, erityisesti yläosista on yhden koon. Yhden koon vaatteet ovat kuitenkin yllättäviä, sillä sopivat monelle erikokoiselle ja -malliselle. Tietysti myös vaatteen malli määrittelee hiukan kokoa, eikä näin One Size rajoitu vain yhteen muottiin.


P= Putiikkikutsut. Putiikissamme on mahdollisuus järjestää putikkikutsuja, mikä tarkoittaa sitä, että paikalle saa kutsua ystäviä/kollegoita/ ketä vain aukioloaikojen ulkopuolella aikaisemmin sovittuun aikaan. Kutsuja saa tarjota vierailleen syömisiä ja juomisia (meiltä löytyy astiat) ja illan tuoton perusteella kutsuja palkitaan lahjakortilla Detaljiin. Nämä illat ovat olleet täynnä naisenergiaa ;-).

DSC02905 (1)
Q= qu = Kuvat. Tykkäämme ottaa paljon kuvia tuotteistamme, erityisesti päälle puettuina. Päällähän vaate on tarkoitettu pidettäväksi ja näitä jaammekin mahdollisuuksien mukaan sosiaalisessa mediassa, mm. facebookissa ja instagramissa. Valikoimamme on kuitenkin niin laaja, ja nopeasti uudistuva, että kuviksi ehtii päätyä vain pieni osa.

R = Rentoja ja edullisia. Joskus putiikki -sanan yhteyteen liitetään ajatus kalliista fiineistä vaatteista, mutta meillä myynnissä on tosiaan sopivan rentoja ja edullisia vaatteita, joita tulee oikeasti pidettyä.


S= Silkkipaidat. Meillä on liuta silkkipaitoja, joista yksi on asiakkaiden kestosuosikki, se kyseinen lempparimalli sopii todella monelle. Silkkipaita sopii sekä töihin että juhlaan ja paidassa on ihana silkkikangas päällä ja pehmeä viskoosikangas alla.

DSC09663 (1)
T= Toiveet. Otamme mielellämme toiveita ja ehdotuksia vastaan. Asiakkaat saavat toivoa tiettyä mallia, joka on jo esimerkiksi loppu, jos sitä sattuisi löytymään lisää. Toisaalta asiakkaat saavat myös ehdottaa mitä tulevaisuudessa tulisi myyntiin.

U= Uutta ja erilaista. Valikoimamme vaihtuu tiheeseen tahtiin, kun myyntiin tulee uutuuksia. Vähintään kerran kuukaudessa tulee uudet ihanat kuteet ostosmatkalta Euroopasta, sekä uudet kuormat brändeiltä.

V= Vaatimattoman kokoinen. Detalji boutique on kooltaan pieni, mutta pienestä tilasta löytyykin paljon hyvää tavaraa. Putiikin voisi koluta monta kertaa läpi ja silti löytyisi aina jotain, mitä ei ole aiemmin nänhyt.


W= Webshop. Liittyen edelliseen kohtaan, nyt valikoimalla on mahdollisuus suurentua, eikä tila ole enää ongelma, sillä Detalji Boutique on tänä keväänä avannut nettikaupan. Se osoite on www.detaljiboutique.com

DSC08230 (1)
X= Xtrasuper asiantuntevalla palvelulla autamme asiakkaita löytämään laajasta yksilöllisestä valikoimastamme tarpeisiin sopivaa muotia ja kokonaisuuksia. 

Y= Yksityiskohdilla on väliä. Jokaisessa tuotteessamme on jokin juju, eli joku yksityiskohta, joka tekee jokaisesta vaatteesta vähän mielenkiintoisemman. Meillä on myynnissä paljon myös yksittäiskappaleita, jolloin vaatteesi saattaa olla jopa ainokainen koko Suomessa.

Z= Zsa Zsa Gábor ei ehtinyt meillä käymään, mutta muita kuuluisuuksia kyllä. Asujamme on nähty myös itsenäisyyspäivän vastaanotolla presidentinlinnassa.

Å= Det bästa Åt dig.

Ä= Äidit ja tyttäret. Asiakaskuntamme ikähaitari on todella laaja, ja meiltä löytyykin vaatteita ja asusteita sekä äideille, että tyttärille.


Ö= Öppen tider nästan alla dagar.

-Hilla 
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Instagram & Pinterest: @detaljiboutique
Nettikauppa: www.detaljiboutique.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!