maanantai 31. heinäkuuta 2017

HOW TO STYLE: Kesämekot syksyyn mentäessä

Suomen kesä tuntuu olevan kovin lyhyt (jos se edes alkoikaan) ja monet ihanat kesämekot saattavat jäädä kertakäyttöisiksi tai jopa käyttämättä. Tämän välttääksemme stailasimme nämä kesämekot joko kesäiltoihin tai alkusyksyyn sopiviksi. Myöhemminkin syksyllä tarkenee, kun lisää vielä vähän asustetta tai neuletta asukokonaisuuksiin.

1. Paljaat sääret

Kesämekosta saa heti tehtyä syksyisemmän ja asukokonaisuudesta lämpimämmän, kun heittää mekon päälle trenssin. Kun yläkropasta on lämmin, voi syksyllä vielä liikkua paljain säärin. Asukokonaisuudesta saa rennon, kun lisää siihen lenkkarit. Lenkkarien tumma väri tekee asusta sopivamman vuodenaikaan, ja mukavilla kengillä jaksaa talsia pitkiäkin päiviä. Toisaalta kivat syksynilkkuritkin sopisivat trenssin kaveriksi.

P7241518
Linkit: Trenssi // Lenkkarit 

2. Blue & Denim
Kesähepeneestä saa luotua syystunikan vetämällä jalkaan farkut. Sininen ja denim sopivat aina yhteen ja se onkin varma värikombo. Toki muunkinvärisiä kesämekkoja voi yhdistää farkkuihin. Syysiltoina tähän asuun voi lisätä muhkean neulejakun, jolloin kesätunikaa voi käyttää pidemmällekin syksyyn.

P7241516
Linkit: Tunika // Farkut // Tennarit 

3. Back to school
Yksinkertaisesta kesämekosta voi luoda syyshameen vetämällä mekon päälle collegepaidan. Kun jalkaan laittaa tennarit ja selkään repun, tulee kivannäköinen ”back to school” -tyylinen asu. Tämä rento asu sopii myös työikäisille aikuisille, mukavuuskin on taattu pehmeässä mekossa ja collegessa.

P7241527
Linkit: mekko // college // tennarit 

4. Sporty is the new chic
Kesällä mekkona käytettävä oversized kauluspaita voi pysyä vaatekaapin kulmakivenä myös syksyllä. Sporttinen on huipputrendikästä ja siksi kauluspaitamekon voisi yhdistää esimerkiksi päheisiin sporttisiin legginseihin. Kengiksi voi joko valita tyylikkäät korot, tai rennompaan tilaisuuteen jotkut hauskat tennarit. Myöhemmin syksyllä tähän asuun voi iskeä päälle vaikka nahkarotsin ja muhkean kaulahuivin.


P7241524

Toivottavasti sait inspiraatiota pukeutumiseen ja tänä syksynä käytät mahdollisesti mekkojasi vähän pidempään. #detaljitkohdilleen

-Hilla 
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Instagram & Pinterest: @detaljiboutique
Nettikauppa: www.detaljiboutique.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!