tiistai 15. elokuuta 2017

AUTUMN WINTER 2017 TRENDEJÄ

Vaikka muutamat kesähelteet ovat vielä suosineet näin elokuussa, on jo ihana alkaa tutustua syksyn uusiin trendeihin. Itse rakastan kierrellä kaupoissa ja katsella uusia ihanuuksia samalla miettien, mitä löytyy jo valmiiksi omasta vaatekaapista tämän syksyn trendeihin sovellettaviksi. Syksy onkin täydellistä aikaa vaatekaapin järjestämiseen ja päivittämiseen. 


Tämän syksyn muoti vaikuttaakin olevan sellaista, jota voi löytääkin omasta vaatekaapista tai jopa äidin vaatekaapista, nimittäin trendikuoseja ovat mm. vintage-tyyliset kuosit ja muut hullunkuriset tekstuurit. Lisäksi jotkut vaatteet kuten midimittaiset hameet jatkavat suosiotaan kaudesta toiseen.

Top-10-Street-Style-Trends-From-AW-2017-Fashion-Weeks


1. Midi + villapaita
Tänä syksynä trendikkäin tapa yhdistää ihana midimittainen, eli sääreen asti yltyvä hame on villapaidan kanssa. Villapaita saa olla muhkea ja pehmeä ja hame voi olla hyvinkin hento ja tyttömäinen. Vinkki* Kokeile juhlavampaa hametta ja yhdistä se rentoon villapaitaan, jollloin syntyy juuri sopiva arki- tai työasu.


iPiccy-Designmidi

2. Värikkäät karvatakit ja pehmeät tekstiilit
Villapaidat ovat jokavuotinen vaatekappale ainakin lähes jokaisen suomalaisen vaatekaapissa. Muita pehmeitä ja lämpimiä, mutta trendikkäitä vaatteita ovat tänä syksynä värikkäät karvatakit. Muissakin vaatteissa saa olla paljon erilaisia ja toinen toistaan erikoisempia tekstiileitä. 

Multi-Coloured-Fur-Collage

3. Baker boy
Tämän syksyn paras päähinetrendi on ns. baker boy -tyylinen hattu. Kaikki baskerit, sailor -tyyliset ja muut hauskat hatut päihittävät nyt muut päähineet.

iPiccy-Designhattu

4.  Sloganeita ja ajatuksia
Nyt on muodikasta näyttää vaatteissaan maailmalle omaa mielipidettään, joten t-paidoissa ja muissakin vaatteissa saa olla tekstejä, joissa on joku viesti. Tämä piristääkin esimerkiksi tylsän peruspaidan ja tekee katukuvasta mielenkiintoisemman.

nyfw-street-style-1

5.  Blingiä ja yksityiskohtia kengissä
Jos vaatetrendit eivät nappaa tai haluaa helposti tyylikästä, kannattaa panostaa kenkävalintaan statement kengillä. Tylsästä ja tavallisesta asusta saa upean, kun yhdistää siihen kengät, jotka ovat koristeita täynnä tai hohtavat hopeisina. Söpöjä kevät- ja kesäkenkiä saa tänä syksynä käyttää syksypukeutumisessakin, sukkahousut vain alle. *Vinkki: älä pysyttele vanhoissa tutuissa sukkahousuissa, vaan kokeile rohkeasti eri värisiä ja kuosisia sukkahousuja. Koko asu näyttää raikkaammalta, kun sukkahousut ovat vähän läpikuultavat paksun mustan sijaan.

iPiccy-Designshoess

6.  Kauden värit
Tämän syksyn kuumimpia värejä vaikuttaisi olevan punainen ja keskisininen. On myös tyylikästä ja sallittua nauttia väreistä niin, että pukeutuu samaan väriin päästä varpaisiin! 

Paris-AW17-Street-Style-Trends_Red_v2

Meille Detaljiin saapuu loppuviikosta paljon ihania syysuutuuksia (joitain on jo saapunutkin). Tule hypistelemään ja tutustumaan :-).

-Hilla 
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Instagram & Pinterest: @detaljiboutique
Nettikauppa: www.detaljiboutique.com

Postauksen kuvat (lainattuja):
http://www.topshop.com/blog/images/2017/03/Paris-AW17-Street-Style-Trends_Red_v2.jpg


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!