maanantai 28. elokuuta 2017

AW17 TRENDIT DETALJITYYLIIN

Syysuutuuksia tulvii kokoajan lisää Detaljiin. Viime postauksessa puhuimme yleisesti tämän syksyn tulevista trendeistä, tässä postauksessa jatkamme aiheesta, mutta haluamme puolestaan keskittyä Detalji-tyylisiin trendeihin ja antaa muutamia vinkkejä syystrendien stailaamiseen omassa pukeutumisessa.

1. Sametti

Sametti oli kova sana jo viime vuonna, mutta se jatkaa suosiotaan. On näkynyt paljon samettisia kokopitkiä mekkoja ja takkeja, mutta maltillisemmin voi alottaa esimerkiksi samettisella paidalla tai tunikalla. Väreinä loistavat mm. maanläheinen vihreä ja hopeanhohtoinen harmaa.

iPiccy-Design
Linkit: samettinen paita // housut // kengät 

2. Punainen ja kukkakuosi
Tänä syksynä punaiselta ei todellakaan voi välttyä. Jos yksivärinen punainen tuntuu vielä liian vieraalta ja kirkkaalta väriltä, voi aloittaa esimekikiksi kukkakuosisella punaisella. Tämän upean mekon voi stailata arkeen muhkealla neuleella ja nilkkureilla, tai kääntää katseita syksyisissä juhlissa yhdistäen sen korkokenkiin ja juhla-laukkuun. 

image1 2
Linkit: mekko 

3. Päästä varpaisiin
Viime postauksessa oli punaisen värin yhteydessä puhetta päästä varpaisiin pukeutumisessa. Tätä voikin hyödyntää muissa väreissä, jos punainen tuntuu liian räväkältä. Esimerkiksi sininen on toimiva valinta, kun sen päälle voi heittää farkkutakin ja lämpimämpien värien ystäville ruskea voisi toimia!

iPiccy-Design2

4. Sporttinen jakkupuku
Sporttinen tyyli on ilmeiseti tullut jäädäkseen, ja mikäs sen parempaa kuin mukavat, mutta tyylikkäät vaatteet? Siksi mainio jakkuvalinta tälle syksylle onkin jakku, jossa on hauskoja valkoisia yksityiskohtia kauluksessa ja housut, joita reunustavat sporttiraidat sivulla. Tämänkin voi helposti stailata rennommaksi esimerkiksi lenkkareilla ja t-paidalla, tai siistimmäksi koroilla.

image2
Linkit: jakku // housut

5. Mekko + ylipolvensaappaat
Syyspukeutumisen klassikko on ylipolvensaappat. Ne voi vetäistä helposti housujen päälle, mutta tyylikkäämmältä ne näyttävät mekkojen kanssa yhdistettyinä. Lyhyempiäkin mekkoja voi hyödyntää syyspukeutumisessa, kun yhdistää kaveriksi korkeat saappaat. Tänä syksynä midi-mittaiset mekot sekä hameet ovat suosittuja ja korkeat saappaat näyttävät upeilta vilkkuen pidemmänkin helman alta.

iPiccy-Design3
Linkit: housut // collaritunika

6. Sloganit ja tekstit
Viime postauksessa oli puhetta sloganeiden lisääntymisestä vaatteissa. Jos vielä arastaa omien arvojen julkistaminen isolla fontilla, voi aloittaa paidoilla, joissa on muuta tekstiä. Nämä printit paidoissa tuovat mielenkiintoa ja rentoutta asuun.

no_tunika_valkoinen
Linkit: tunika // housut 

Mikä on sinun lempitrendisi tänä syksynä? Toivottavasti sait inspiraatiota pukeutumiseen. #detaljitkohdilleen

-Hilla 
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Instagram & Pinterest: @detaljiboutique 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!