maanantai 29. tammikuuta 2018

DETALJIN HOUSUOPAS

Tässä postauksessa pääset kurkistamaan suosittuun housumaailmaamme ja ehkä selvittämään sen salaisuuden. 

Käymme läpi muutamia Detaljin housumalleja, kuvaillen kyseistä mallia ja samalla annamme vinkkejä housujen stailaukseen. Jos kaipaat stailausvinkkejä, jatka lukemista. 

Jos tulet Detaljiin etsimään tavallisia, yksinkertaisia farkkuja, niitä ei varmaankaan löydy. Saatat kuitenkin ihastua sellaisiin farkkuihin, joita et olisi aiemmin kuvitellut koskaan käyttäväsi (ja niistä tulee suosikkisi). 


Lähes jokaisessa farkkumallissa on nimittäin pieniä tai suuria ja vähemmän tai enemmän yksityiskohtia.

iPiccy-Designfo
Linkit: Stara stretch farkut // Treccia neulepusero  
Stara stretch farkut - trendikkäät yksityiskohdat

Stara stretch farkuissa polvien ympäri muodostuva tähtiyksityiskohta tekee farkuista mielenkiintoiset ja trendikkäät. Näiden ansiosta farkkujen kanssa käytettäväksi käy erityisen hyvin hopeisensävyiset vaatteet ja muutenkin hopea kullan sijaan. 

Koska farkut ovat tiukat, voi yläosassa olla huoletta oversized eli ”liian iso” neule hopeatopin päällä.

Talvella farkkujen kanssa sopii nilkasta tiukahkot nilkkurit, jonka päälle hapsureunan saa asetettua ja kesällä puolestaan nilkat saavat näkyä tennareiden kanssa käytettäessä! 


Näissä mukavissa joustavissa farkuissa on normaalikorkuinen, joustava vyötärö. 

iPiccy-Designdf2
Linkit: Sestriere takki villaa // nahkikset tällä hetkellä vain putiikista // pitsitoppi tulossa pian nettikauppaan
Biker nahkis - effortlessly chick

Viime talvena yksi suosituimmista housumalleistamme oli musta tekonahkahousu, joten tänäkin vuonna on tarjolla nahkapöksyä, tällä kertaa biker tyylisillä yksityiskohdilla. 

Biker nahkisten salaisuutena on niiden mukavuus ja helppo stailattavuus. Nahka näyttää kovalta ja epämukavalta, mutta materiaali on suurimmaksi osaksi pehmeää puuvillaa. Takana oleva stretsaava kangas luo istuvuutta housuille. 

Nahkahousujen kanssa stailausmahdollisuudet ovat loputtomat ja niistä saa vaivattomasti tyylikkään asukokonaisuuden aikaan. Nahkiksen kanssa erityisen hyvältä näyttävät pehmeät materiaalit, kuten neuleet ja villa, sekä naiselliset, kuten pitsi ja silkki. 


Nämä pöksyt ovat pientä kokoa, joten kannattaa mennä koko ylöspäin omasta normaalista koosta. Lahkeet ovat pitkät. Vyötärö on matalahko, ja todella joustava! 

iPiccy-Designfo1
Wow stretch - kauniilla helmillä

Wow stretch joustavissa farkuissa on revittyjä yksityiskohtia, mutta reiät on täytetty mustalla pitsillä ja kauniilla helmillä. 

Nämä raikkaat farkut sopivat siis myös talveen, ja varsinaisia ihoa paljastavia reikäfarkkuja vierastaville. Mustien yksityiskohtien ansiosta farkut käyvät vallan mainiosti mustan yläosan kanssa. 

Yksinkertainen yläosa mahdollistaa sen, että farkut itsessään saavat ansaitsemansa huomion asukokonaisuudessa. 


Näissä farkuissa on normaalikorkuinen, venyvä vyötärö. Lahkeet ovat kapeahkot, mutta farkku vastaa normaalia kokoaan venyvyytensä ansiosta.  

iPiccy-Designfo5
Mozza - napakan mukavat

Mozza on rento, hieman baggy malli. Farkkuja voi pitää alhaalla lantiolla ja antaa niiden lököttää. Jos haluaa todella rennon farkun, kannattaa valita omaa normaalia kokoa isompi farkku.

Toisaalta näitä baggy farkkujakin voi pitää myös normaalisti ylhäällä vyötäröllä. Tällöin kyseisten farkkujen vyötärö on korkea. 

Koska farkku on aika simppeli, voi yläosan kanssa leikkiä hiukan. Mozzan kanssa sopii sekä pidemmät, että lyhyemmät paidat. 

Lyhyempien paitojen kanssa käytettäessä myös farkun yläosan yksityiskohdat, kuten taskujen vetskarit, tulevat esiin. Myös reisien vinot saumat näkyvät kivasti. Erityisesti baggynä käytettynä lyhyempi yläosa sopii hyvin. 


Materiaali on joustavaa, mutta farkut ovat kuitenkin istuvat ja napakan mukavat päällä.

iPiccy-Designfo6
Linkit: Pörröpusero // Nappibaggyä tällä hetkellä vain putiikista 
Nappibaggy - pehmeääkin pehmeämpi

Nappibaggy on rento farkkumalli ja mozzaa joustavampi, pehmeämpi ja koot ovat isompia. 

Ulkonäöllisesti tässä farkussa on vaaleampi ja kirjavampi väri, sekä enemmän nappiyksityiskohtia. Ylänappirivistön lisäksi toisessa reidessä menee koristenappirivi. Mozzan tapaan nappibaggyssäkin on reidessä vinot saumat. 

Nämä farkut tulevat parhaiten edukseen, kun yhdistää ne yksinkertaisen yläosan kanssa. Talvella valkoinen näyttää mahtavalta pörröisessä muodossa! 

Mozzan (ja muidenkin baggymallisten farkkujen) tavoin nappibaggyäkin voi joko pitää alempana vyötäröllä tai nostaa korkeammalle.Mikä on sinun luottofarkkusi ja miksi?


-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Seuraa meitä myös instagramissa ja pinterestissä: @detaljiboutique 
Facebook sivut: detaljiBOUTIQUE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!