maanantai 15. tammikuuta 2018

KURKISTUS KEVÄÄN TRENDEIHIN + VINKKEJÄ TYYLIKKÄÄSEEN ARKIPUKEUTUMISEEN

Kun vuoden pimeimmät päivät on ohitettu (ja tammikuun aleostokset tehty), saa kurkistaa jo kevään ihmeellisiin ja ihaniin trendeihin. Itseasiassa alekoreista voi vielä löytyä viime kauden vaatteita, jotka pysyvät muodissa tulevinakin kausina, joten siksikään ei ole liian aikaista puhua (vielä niin kaukaiselta tuntuvan) kevään trendeistä. Tässä julkaisussa tutustummekin juuri kevään 2018 trendeihin ja koitamme antaa vinkkejä siihen, miten näyttää tyylikkäältä arkipukeutumisessa.

elle-ss18-trend-report-2a-1508859946
1.PASTELLIT
Väreillä on helppo aloittaa. Vaikka catwalkin asukokonaisuudet eivät useinkaan sovi työpaikalle tai arkeen, voi värimaailman helposti mukauttaa omaan vaatekaappiin. Keväällä 2018 kaikki pastellinsävyt vaikuttavat olevan suosiossa, erityisesti hempeä liila. Kokeile yhdistää laventeli neule vaikka kynähameeseen.

SS18-pastels
2.VAHVAT PÄÄVÄRIT
Pastellin vihaajille on tarjolla puolestaan vahvoja, kirkkaita värejä, kuten keltaista, punaista, sinistä ja vihreää. Piristä ihmeessä väreillä arkea. Näin talvella voi aloittaa värikkäistä neuleista, tai kokeilla punaisen paidan päälle punaista jakkua. Värejä saa myös sekoitella asukokonaisuudessa sateenkaaren kaikin värein. Kokeile myös pinkin ja punaisen sekoitusta, se on in!

Milan-fw-slide-LCRS-superJumbo New_York_Fashion_Week_spring_2017_fashion_trends_bold_bright_colors
3.TUMMA FARKKU
Keväisin kaivetaan usein vaaleat farkut esille, mutta keväällä 2018 saatkin käyttää vaatekaappisi tummimpia farkkuja. Rohkeimmat yhdistävät tummat farkut samansävyisen farkkutakin tai -paidan kanssa. 
spring_summer_2018_fashion_trends_denim_on_denim
4.GLITTER 
Viimevuonna oli jo glitteriä ja kimalletta -  ja se jatkuu yhä. Voit kaivaa kaapista kimaltavan juhlatoppisi ja yhdistää sen rentoon t-paitaan ja farkkuihin, näin kimallevaatteet saa hyötykäytettyä arjessa. Jos kimalle tuntuu liian juhlavalta itse vaatteissa, voit myös aloittaa kimaltavilla, yksityiskohtia sisältävillä kengillä. Juhlakengät saat muunnettua rennoimmiksi yhdistämällä ne sukkien kanssa - kyllä, luit oikein ;-). 

milan-ss18-trend-report-03

5.LÄPIKUULTAVAT MATERIAALIT

Kerrospukeutuminen on suomalaisille kylmyyttä vastaan taistelijoille tuttu juttu. Kerrospukeutumisen voi tehdä myös tyylikkäästi, kerrostamalla läpikuultavia vaatekappaleita. Erilaiset sifonkikuosit ovat olleet jo jonkun aikaa tyylikkäitä ja tänä keväänä niiden kaveriksi on tullut muoviset materiaalit. Voit aloittaa vaikka muovisella laukulla, jos muuten muovi tuntuu vielä vieraalta materiaalilta. Itse haaveilen läpinäkyvästä sadetakista, jonka voisi pukea minkä tahansa takin ja asukokonaisuuden päälle. 
balmain-chanel-plastic-2018
chanelspring2018
6.TEKSTUURIA JA HAPSUJA
Vähän lämpimämpiä ja näin tammikuulle sopivia tyylikkäitä vaatteita ovat kaikki eriliaiset hapsut ja muhkeat tekstuurit. Neuleissa voi roikkua höyheniä tai hameen helma voi olla hapsullinen. Nämä yksityiskohdat ovat hauskannäköisiä ja tuovat painollaan lämpöä vaateisiin. Jos asukokonaisuudessasi on yksi näyttävä vaatekappale, yhdistä se muuten yksinkertaisten vaatteiden kanssa.

fringe-trendspotting-th
Eikun kokoamaan kevään vaatekaappia valmiiksi. Detaljissa on alet tammikuun kuun loppupuolelle asti. Myös uutuuksia virtaa pikkuhiljaa, ja oikein urakalla loppukuusta, putiikkiin ja nettikauppaan.

-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Seuraa meitä myös instagramissa ja pinterestissä: @detaljiboutique 
Facebook sivut: detaljiBOUTIQUE
Nettikauppa: www.detaljiboutique.com 

Kuvat google kuvahausta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!