maanantai 9. huhtikuuta 2018

KEVÄÄN JUHLAPUKEUTUMISINSPIRAATIOTA

Kevät ja kesä on perinteisesti vilkkainta juhla-aikaa, joten tässä julkaisussa annamme inspiraatiota kevään juhlapukeutumiseen. Lisää juhlamekkoja ja juhla-asukokonaisuuksia on toki tulossa myös  myöhemmin keväällä sekä putiikkiin, nettikauppaan, että tänne blogiinkin. 

Onko sitten tiedossa häät, yo-juhlat vai ihan vaan rennot syntymäpäiväjuhlat, voit mukauttaa asukokonaisuuden juhlavuutta kenkä- ja koruvalinnallasi.

1. Yksityiskohtainen silkki
Keväisen tuulen tuiverrus ja auringon lämpö oikein kutsuvat silkkimekkoja! Perinteisen silkkimekon sijaan valitse tänä keväänä mekko, jossa on mielenkiintoisia yksityiskohtia helmassa. Epäsymmetriset leikkaukset tekevät asukokonaisuudestasi näyttävämmän ja hauskemman! 

Jos vierastat puolisääreen ulottuvia mekkoja, aloita silkkimekolla. Ohut ja hento päälyskangas on läpikuultava ja liehuva, eikä mekko siksi näytä raskaalta. Alusmekon ansiosta ei mekko kuitenkaan ole läpinäkyvä.

DSC09676
Linkit: Festa silkkimekko // Calou Linn -kengät 
festa silkkimekko, beige, detaljiboutique (2)
2.  Vaaleanpunaista ja glitteriä
Tänä keväänä on supertrendikästä pukeutua näyttävästi kokonaan samaan väriin. Voit joko valita saman materiaalin päästä varpaisiin, tai leikkiä rohkeasti eri materiaaleilla. Kuka olisi arvannut, että glitter ja silkki sopivat näin hyvin yhteen?


Toisaalta tämän upean glitterhameen kanssa voi myös yhdistää satiininhohtoisen hupparin, jolloin saat aikaan sporttisen ja nuorekkaan, mutta kuitenkin juhlavan lookin. Glitterhameen voi myös vaihtaa hopeiseksi sointumaan hupparin väriin.

IMG_4427
Linkit: Paljettihame // Calou Frida -kengät   
paljetti paljettihame roosa, detaljiboutique
Linkit: Vieno paita hupulla  

3.  Pikkumusta twistillä
Jos päätät kaikista upeista väreistä huolimatta pukea päällesi mustaa, tee se tyylillä. Erilaiset materiaalit ja epäsymmetriset leikkaukset tekevät mustasta mekosta mielenkiintoisemman. 


Jos mekko on itsessään näyttävä ja omaa paljon yksityiskohtia, pidä korut minimissä, jotta mekko saa ansaitsemansa huomion.

nu ruudukas nu (2)
4. Kaksiosainen liehuva unelma
Tämän postauksen viimeisenä mekkona on tämä upea kaksiosainen liehukemekko. Alla on trikoinen alusmekko, ja päällä edestä solmittava silkkijakku. Näistä kahdesta muodostuukin näyttävä ja arvaamaton juhla-mekko!

Parasta kaksiosaisissa vaatteissa on se, että niitä voi käyttää sekä yhdessä, että erikseen. Rentoa alusmekkoa voi käyttää kesämekkona. Päälysjakun voi yhdistää teepaitaan sekä keväällä farkkuihin ja kesällä farkkushortseihin. 


Korkokengillä ja koruilla somistettuna mekko käy moneen kevään ja kesän juhlaan.

Fest kaksiosainen silkkimekko, sivultatakaa
Linkit: Fest kaksiosainen silkkimekko // Calou Linn 
IMG_4430 fest kaksiosainen silkkimekko alatoppi Fest kaksiosainen silkkimekko sininen

Toivottavasti sait inspiraatiota kevään tuleviin juhliin. Mikä asukokonaisuus oli suosikkisi? Jätä kommentti alle :)

Julkaisemme blogissa postauksen joka toinen viikko. Seuraa blogia esim bloglovinin kautta klikkaamalla TÄSTÄ tai ylimmästä kuvasta blogin oikeassa reunassa.

-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
ESPOO

Seuraa meitä myös instagramissa ja pinterestissä: @detaljiboutique 
Facebook sivut: detaljiBOUTIQUE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!