maanantai 10. huhtikuuta 2017

KEVÄT JA KESÄTAKIT JA -JAKUT


Säät lämpenevät hiljalleen kohti kevättä ja paksuimpia toppatakkeja saa alkaa heittämään kaapin tai varaston perukoille. Tilalle tulevat ihanat kevättakit, joiden stailaukseen halusimme tässä postauksessa antaa inspiraatiota. 

DSC02901

Farkkutakki on selvä kevään merkki, eikä meillä Detaljissa farkkutakki ole tietenkään tylsä selllainen. Tavalliseen takkiin tuo mielenkiintoa ja naisellisuutta ihana helmikoristelu takin etuosassa. Koristelu on niin vallitseva, ettei tarvitse edes huolehtia koruista, nehän tulevat kaupan päälle. 

DSC02922
Linkit: Farkkutakki // Housut // Kengät

Itse rakastan farkkutakkeja siksi, että ne voi helposti heittää lähes minkä tahansa asun päälle. Jos olet kotona mukavassa kolitsiasussa, mutta pikaisesti ulos lähtiessäsi haluat näyttää ihmiseltä, vastaus on farkkutakki niskaan ja menoksi! Erityisesti farkkutakin ihanat yksityiskohdat ja koristeet tekevät koko asusta suunnitellun näköisen.

DSC02913
Linkit: Farkkutakki // T-paita // Kengät

Farkkutakki sopii mainiosti myös esimerkiksi hameiden kanssa. Tänä keväänä saa vapaasti sekoitella printtejä ja erilaisia tyylejä, joten farkkutakkiin voi yhdistää ihanan kukkahameen ja rennon t-paidan. Teepparin kaveriksi sopii vaikka mukavat tennarit, jolloin päivän asu on valmis!

DSC02905

Toinen kevään must have takki on istuva tekonahkatakki. Tätä sinertävää mallia voi yhdistää joko rennompaan asuun tai heittää sen juhlavaatteiden päälle kevään ja kesän juhliin.

DSC02878

Mukavan ja trendikkään asun saa hyppäämällä helppoon housupukuun ja iskemällä päälle istuvan ”nahka”jakun. *Vinkki: Ota tämä asu mukaan kaupunkilomalle. Housupuvun raikkaat värit ja kuosit sopivat mainiosti Euroopassa kukoistavaan kevääseen ja varjossa saattaa vielä tarvita takin lämmikettä. Matkalaukkuun tarvitsee pakata vain kaksi osaa, kun puvussa tulee housut ja paita! Trendikkyys ja mukavuus on taattu.*

DSC02892
Linkit: Takki // Kengät

Kevät ja kesä ovat pullollaan juhlia. Tämä takki onkin täydellisen rento, mutta tyylikäs vaihtoehdo heittää vaalean kesämekon päälle juhliin lähtiessä. Kokonaisuudesta tulee rento fiilis, mutta alla on kuitenkin juhlava mekko, joten paikanpäällä voi säädellä pukukoodin mukaisen kokonaisuuden, eli pitääkö jakkua päällä, vai ottaako sen pois. Tietenkin kenkien ja korujen juhlavuudella voi myös säädellä tiettyihin juhliin sopivan kokonaisuuden.

DSC02895
Linkit: Takki // Mekko  

Mikä oli lempiasukokonaisuutesi tai kumman takin sinä haluaisit? #detaljitkohdilleen

-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
Espoo
INSTAGRAM & PINTEREST: @detaljiboutique

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!