maanantai 24. huhtikuuta 2017

KEVÄT JA KESÄTAKIT JA -JAKUT VOL 2

Tässä postauksessa jatkamme viime postauksen aiheella, nimittäin kevät ja kesätakeilla! (Jos et ole lukenut edellistä postausta, pääset sinne painamalla TÄSTÄ). Viimeksi puhuimme mm. farkkutakeista. Tällä kertaa aiheena onkin biker-takit! Luvassa on neljä erilaista asuyhdistelmää, joista saat inspiraatiota kevätpukeutumiseen.

DSC02935
LINKIT: Jakku // Farkut // Kengät 

Biker tekonahkatakki on trendikäs jakkuvalinta ja tuo asennetta asuun kuin asuun. Valkoinen biker on raikas ja keväinen, eikä siihen voi olla rakastumatta. Energinen ja pirteä asu syntyy, kun yhdistää valkoisen bikerin glitterfarkkujen ja sinivalkoraitaisen paidan kanssa. Paidan valkoiset raidat ja housujen glitterit sopivat täydellisesti valkoiseen, jolloin takki kokoaa asun yhteen. Jalkaan voi laittaa esimerkiksi caloun mukavat korot, jolloin kevätpäivänä jaksaa kävellä ympäriinsä, näyttäen tyylikkäältä.

DSC02950
LINKIT: Jakku // Kengät

Valkoinen biker sopii puolestaan myös siistimpään työpukeutumiseen tai muuhun juhlavampaan tilaisuuteen stailattavaksi. Jos haluaa luoda modernin ja raikkaan business lookin, voi bikerin kanssa pitää suoria silkkihousuja ja valkoista puseroa. Asun juhlavuutta voi säädellä kengillä. Hauskan yksityiskohdan asuun saa statement-tennareilla, eli esimerkiksi vaaleanpunaisilla korkeapohjaisilla kengillä. Kenkien värimaailmaan sopiva huivi kruunaa asukokonaisuuden.

DSC02964
LINKIT: Takki // Tunika // Alustoppi // Housut  

Trendikäs metallinhohto näyttää tyrmäävältä biker-takissa. Hopeinen takki on itsessään niin näyttävä, että se on helppo stailata esimerkiksi mustien farkkujen kanssa. Jotta housujen ja takin väliin ei jäisi liian suurta värieroa, paidaksi sopii esimerkiksi läpinäkyvä harmaa sifonkitunika. Tällöin paidan läpi kuultavat tummat housut, mutta yläosasta paita näyttää harmaalta. Jalkaan voi iskeä hopeiset läpsykkäät, jolloin asusta tulee sopivan rento ja kesäinen.

DSC02956
LINKIT: Takki // Kauluspaita // Housut // Kengät

Kukapa olisi uskonut, että hopeanhohtoinen takki sopii vihreiden housujen kanssa? Värit kuitenkin sointuvat hyvin yhteen, sillä housuissa on hieman vaaleampia kohtia ja hopeista glitteriä polvien kohdalla. Kengiksi sopii vallan mainiosti vihreät calout ja valkoinen paita tasapainoittaa sekä rauhoittaa asukokonaisuutta.

Kumpi takki on enemmän mieleesi, tai minkä asun haluaisit itse pukea päällesi tänä keväänä?

-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
Espoo
INSTAGRAM & PINTEREST: @detaljiboutique

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!