maanantai 8. toukokuuta 2017

NETTIKAUPPA VS. KIVIJALKAKAUPPA?

Kenelle on tuttu tunne, kun ei millään jaksaisi lähteä kotisohvalta, mutta tekisi kuitenkin mieli saada jotain kivaa piristystä vaatekaappiin? Entä kenen sisäinen lapsi herää henkiin, kun postissa saapuu kauan odotettu paketti? Vastaus tähän on tietenkin nettishoppailu! Tästä keväästä alkaen netin syövereistä saa tilattua myös Detaljin vaatteita. 
IMG_5393
Linkit: Trenssi 

Netistä ostaessa vaatteita voi sovitella rauhassa oman peilin edessä ja katsoa miten uutuudet sopisivat oman vaatekaapin sisältöön. Tällöin voi jo sovitusvaiheessa kokeilla erilaisia asuyhdistelmiä.

Putiikissa ostoksia tehdessä puolestaan osaava asiantuntija stailaa ja auttaa valinnassa. Lisäksi koot, värit ja mallit voi joskus olla vaikea arvioida netissä ostoksia tehdessä, vaikka sieltä löytyykin mitat auttamaan tässä tilanteessa.

Perinteisen putiikin aukioloajat ovat puolestaan rajoitetut, eivätkä sovellu kaikkien päivän ohjelmaan. Nettikauppa taas onkin auki vuorokauden ympäri ja koko Suomelle.

Nettikaupan myötä putiikki ei siis häviä minnekkään, joten teille, jotka rakastatte katsella ja hypistellä vaatteita paikan päällä, tervetuloa vanhaan tuttuun Detaljiin! Osa tuotteista löytyy vain putiikista, osa netistä ja osa molemmista. 

DSC08230
Linkit: mekko // mekko // mekko 

Nettikaupan aukeamisesta lähtien löytyy blogin postauksista kuvien alta linkkejä kuvissa esiintyviin niihin tuotteisiin, jotka löytää nettikaupasta. Niitä klikkaamalla pääsee suoraan kyseiseen tuotteeseen. Nettikauppaan pääsee blogista myös klikkaamalla oikeassa palkissa olevaa kuvaa tai blogin otsikon alla olevaa linkkiä 'nettikauppa'. 

DSC06192
Linkit: Poncho // Laukku 

Nettikauppa tulee varmasti tulevaisuudessa muuttamaan ulkomuotoansa ja tietysti jatkuvasti valikoimaansa. Tällä hetkellä tuotteita pääsee selaamaan valitsemalla tietyn tuoteryhmän yläpalkista ja klikkaamalla siitä. Tuoteryhmän alaotsikoista pääsee vielä tarkentamaan hakua. Tällä hetkellä tietyn tuotteen värivaihtoehdot löytyvät vain yhden tuotemallin takaa, joten etusivulla ei näy jokaista väriä - muista siis kurkata mahdolliset värivaihtoehdot klikkaamalla tuotetta. Palautus ja nouto putiikista on mahdollista tehdä ilmaiseksi, vaikka nappula tämän vaihto-ehdon valitsemiseen toistaiseksi puuttuukin. Se onnistuu, kunhan laittaa sähköpostia aiheesta, niin kuljetuskulut palautetaan samalla kun noutaa tuotteen putiikista.
DSC09657'
Linkki: Kengät

-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3,
Espoo

INSTAGRAM & PINTEREST: @detaljiboutique
Nettikauppa: detaljiboutique.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!