maanantai 22. toukokuuta 2017

5 JUHLA-ASUA

Kesä on vihdoin saapunut Suomeen ja juhlakausi lähenee hurjaa vauhtia. Ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset ovatkin jo nurkan takana, joten nyt on viimeinen hetki antaa inspiraatiota kesän juhlapukeutumiseen. Tässä postauksessa esittelemme viisi erilaista ja eri tyylistä asukokonaisuutta kesän ihaniin juhliin sekä illanistujaisiin.

1. Paljettihame
Paljeteista saattaa tulla mieleen talven juhlapukeutuminen, mutta onneksi sitä ne eivät pelkästään ole, vaan paljetit ovat in vuodenajasta huolimatta. Tässä tapauksessa väri on kuitenkin ratkaiseva, joten raikkaan keväisen juhla-asun saa luotua vaaleanpunaisella näyttävällä paljettihameella. Siihen voi yhdistää esimerkiksi valkoisen silkkiviskoosisekoitepaidan ja mukavat, söpöt vaaleanpunaiset caloun rusettikorot. Jos paljetit oikein innostaa, kaveriksi voi stailata vielä hopeisen paljettilaukun! Tämä asu on yllättävä, mutta toimiva juhla-asu.

P5200144 P5200145 P5200146
Linkit: paljettihame // kengät 

2. Statement-jakku
Aina uusien juhlien tullessa ei olekaan järkevää ostaa kokonaan uutta asukokonaisuutta. Mekon ei myöskään välttämättä tarvitse olla se pääosa, vaan huomio voikin olla jossain muussa osassa asua. Tällöin tutun ja turvallisen basic mekon kanssa voi stailata näyttävän hopeanhohtoisen jakun! Suomen keleissä ei yleensä tarvitse huolehtia siitä, että jakussa läkähtyisi, joten on hyvä pitää mielessä tämä vaihtoehto. Jos haluaa lisätä väriä kokonaisuuteen, isolla näyttävällä korulla ja värikkäillä kengillä sitä saa. Kengillä voi myös aina säädellä asun juhlavuutta tilaisuuteen nähden. 

P5200197 P5200203 P5200208
Linkit: mekko // korkokengät 

3. Kaunis silkki + mielenkiintoinen jakku
Jos luvassa on pitkät juhlat, jotka kestävät päivän aurinkoisista tunneista viilenevään iltaan, tai sää on muuten vain vaihteleva, asun muunneltavuus on plussaa. Tällöin kuumina hetkinä voi pitää kaunista ja juhlavaa silkkimekkoa, joka näyttää hyvältä itsessään. Kun ilma viilenee, päälle ei tarvitse laittaa sitä tylsää mustaa blaseriä, vaan blaser voi olla mielenkiintoinen ja asua täydentävä vaatekappale. Persikanväriseen kukkakuosiseen silkkiin sopii vaaleanharmaa nappiyksityiskohdat omaava jakku. Juhlavuutta asuun tuo kimaltavat hopeakorkkarit!

iPiccy-designd1 P5200158
Linkit: mekko // korkokengät

4. Trendikäs ja nuorekas pitsi
Pitsi on ollut enemmän ja vähemmän trendikäs, mutta tällä hetkellä iso pitsikuvio näyttää todella hyvältä ja raikkaalta! Hauskat yksityiskohdat omaava spagettiolkain pitsimekkko on nuorekas ja varma juhlamekkovalinta. Sen voi yhdistää esimerkiksi ruusukultaisiin koruihin ja laukkuun, sekä näyttäviin remmikorkokenkiin.
P5200175 P5200167 P5200174

5. Housut kunniaan
Mekot ja hameet eivät ole kaikille. Housuasut ovat myös mukavaa vaihtelua juhla-asuksi ja niistä saa luotua sopivan juhlavan, mutta toisaalta rennon asukokonaisuuden. Beessit silkkihousut tuntuvat ihanalta päällä ja ne voi yhdistää esimerkiksi kauniiseen kukkakuvioiseen offshoulder -paitaan. Juhlavuutta tähän moderiniin asukokonaisuuteen saa lisättyä kauniilla chockerlla ja kimaltavilla beesseillä koroilla. 

P5200183 iPiccy-designd2 P5200187
Linkit: kukkapaita // kengät

-Hilla
DETALJI Boutique
Kalastajantie 3
Espoo

Instagram & Pinterest: @detaljiboutique
Nettikauppa: detaljiboutique.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä postauksesta? Otamme mielellämme rakentavaa palautetta ja postaustoiveita vastaan!